Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Колом: „Спреман сам физички, али нисам у такмичарском ритму“

Последње појачање КК Црвена звезда мтс, шпанац Кино Колом требао би да дебитује у дресу нашег клуба на данашњем сусрету против руског Зенита. Искусни шпански кошаркаш за „Спорт клуб“ говорио је о својим првим утисцима везаним за Црвену звезду:

– „Срећан сам што сам овде и што могу да играм поново. Сви су ми много помогли и захвалан сам због тога. Желим да се спремимо и победимо. Зенит је одличан тим, покушаћемо да урадимо шта можемо. Надам се да ћемо моћи да одиграмо веома добро. Тренер Пасквале има квалитетне играче, морамо да их респектујемо. Имају одличну одбрану, морамо да уложимо много енергије за добар резултат.“

О својој тренутној форми, као и очекивањима Колом је рекао:

– „Кад сте у мојим годинама немате личне амбиције већ гледате шта све можете да учините за ваш тим. Колико ћу ја моћи да допринесем? Тренирам целе године, спреман сам физички али нисам у такмичарском ритму. Верујем да ћу за неколико недеља бити спреман 100 одсто. Сада морам да се уклопим са играчима и надам се да ћу моћи да им помогнем“ – каже Колом који се нада да би ускоро могло да се игра и са навијачима за које зна да су фанатични и велика подршка.

Повезане вести

Leave a Comment