Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Вукановић: „Играмо офанзивно, а не примамо голове“

Припреме Црвене звезде у Анталији пролазе на најбољи могући начин, вредно се ради, нижу се победе на утакмицама, што је довољно за осмех на лицу Алексе Вукановића.

Тежи део припрема је иза нас. На Кипру је било суво трчање, нисмо много радили са лоптом, тако да нам све ово у Турској прија. За сада иде добро, остварили смо две победе против квалитетних противника, нисмо примили погодак. Битне су нам утакмице, да се додатно сви међусобно упознамо још боље, као и да се нови играчи адаптирају на систем рада у Црвеној звезди. Идемо корак по корак, али за сада све пролази у најбољем реду – почео је Вукановић.

Присутан је умор код фудбалера нашег тима, али то је нормално на припремама.

– Организам мора да се припреми на напоре који следе. Све више радимо са лоптом, што нам прија, али морамо и кондиционо што боље да се спремимо, јер нас на пролеће чекају изазови и у Лиги Европе, и у првенству и у купу.

Задовољан је Вукановић како се Аксел Бакајоко адаптирао на Црвену звезду.

Брзо се уклопио у наш систем. Прија нам као играч, доноси свежину. Ми смо већ уиграни, знамо шта стручни штаб тражи, он се полако навикава на захтеве и верујем да ће се добро показати – закључио је Вукановић.

The post Вукановић: Играмо офанзивно, а не примамо голове appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment