Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Млађи кадети у ниском старту

Дечаци рођени 2005. године које са клупе предводи Срђан Бугарски су се окупили на теренима иза југа Маракане и у феноменалној атмосфери одрадили први тренинг у оквиру припрема за пролећни део сезоне.

У односу на јесен, нема Огњена Ергарца који је појачао кадете Црвене звезде, док је прекоманду у исту узрасну категорију, али Графичара добио Андреј Шкобаљ, док је у супротном смеру кренуо Радован Ракић. Такође и двојица пионира – Никола Гачић и Теодор Илић су пребачени код Срђана Бугарског, док је пред крај полусезоне из Чукаричког стигао Лазар Мајсторовић.

Задовољан је био Бугарски после првог тренинга:

Дечаци су одлични ушли у наставак сезоне и одрадили уводни тренинг. Имаћемо два тестирања у наредних седам дана. Такође, Илић и Гачић су се добро уклопили у екипу, што и не чуди, јер долазе из пионира где су захтеви у игри веома слични као код нас. Уз то их деца већ знају од раније, тако да није било проблема. Што се тиче Ергарца и Шкобаља тиче и њиховог преласка у кадете, то је резултат нашег заједничког рада. Они су физички, технички и тактички прерасли ниво наше екипе, а од лета очекујемо још већи број дечака у старијим селекцијама. Имамо за циљ да подигнемо ниво игре тима, да појачамо индивидуални рад са играчима и да их што више техничко-тактички развијемо – рекао је Бугарски.

Прозивци млађих кадета Црвене звезде одазвало се укупно 23 играча, то су: Лаиновић, Недељковић, Димески, Ђурић, Радовић, Каришик, Мандић, Лазаревић, Урошевић, Гојков, Сукачев, Ђорђевић, Светозаревић, Петровић, Видаковић, Јовановски, Димитријевић, Радујко, Ракић, Чоаџија, Мајсторовић, Илић и Гачић.

Одиграће млађи кадети Црвене звезде неколико контролних утакмица до старта пролећног дела сезоне. За сада су познати следећи ривали:

6. фебруар – Сопот (кадети)

13. фебруар – Ада (кадети)

28. фебруар – Аполон Краљево (кадети)

The post Иза југа Маракане – Млађи кадети у ниском старту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment