Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Јована и „Бисерно Срце“ обрадовали малишане на Институту за онкологију и радиологију

Некадашња голманка ЖФК Црвена звезда Јована Јоле Лепосавић и њена Хуманитарна организација „Бисерно Срце“ наставља са својим активностима. Након неколико акција хуманитарног шутирања пенала којим су се прикупљала средства за лечење особа оболелих од најтежих болести, овога пута „Бисерно Срце“ је обрадовало децу која се лече на Педијатријском одељењу Института за онкологију и радиологију Србије.

Поводом 27. јануара, дана Светог Саве, школске славе, Хуманитарна организација „Бисерно Срце“ организовала је поделу пакетића малишанима који се на самом почетку свог живота сусрећу са недаћама које само живот може да донесе. У жељи да им барем на кратко олакша болничке дане Јована је са својом другарицом и чланицом хуманитарног удружења Милицом Миливојевић однела пакетиће, али услед пандемије вируса COVID-19 нису могле да их директно и уруче деци. Њих је у име малих пацијената, али и свих запослених на Педијатријском одељењу дочекала васпитачица Весна Бура која се у име све деце захвалила на поклонима и која је на себе преузела обавезу да пакетиће подели малишанима.

Треба напоменути да је на истом овом месту пре само пар година и Јована Лепосавић водила борбу са тешком болешћу и из те борбе је изашла као победник. Надамо се да ће и ови малишани, мали велики борци, ускоро савладати тешког противника и да ћемо их ускоро видети на стадионима и у халама широм Србије како бране боје својих омиљених клубова и како са трибина бодре своје спортске идоле.

Повезане вести

Leave a Comment