Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

О`Брајант суспендован. Прескаче дуеле са Асвелом и Мегом

Код Дејана Радоњића дисциплина не може да се доводи у питање. На својој кожи то је осетио Џони О’Брајант, снажни центар је суспендован и неће играти за Црвену звезду против ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербана у петак увече у оквиру Евролиге, а неће га бити ни у АБА лиги на мечу против Мега Soccerbeta, а према наводима специјализованог портала „Спортандо“, казна ће трајати 10 дана.

Наиме, О’Брајант је кажњен због понашања на мечу против Ефеса у Истанбулу на којем је играо свега три минута, а у другом полувремену није био ни на клупи.

Шушка се да је Американац приговорио Радоњићу што га је извео из игре после три минута и то је пресудило да црвено-бели на челу са тренером суспедују играча који је дошао током ове сезоне.

О’Брајант је стигао у табор Звезде док је на клупи био Саша Обрадовић, али његове партије су биле далеко испод очекиваног. Ситуација се поправила доласком Радоњића, али овакво понашање дефинитивно не иде у прилог снажном Американцу.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC јан 29, 2021 at 17:33

AJDE BRE SAGLEDAJ ISTINU U OCI RADONJICU,SVAKO KO IMA OCI VIDI SE STA SE RADI U ZVEZDI,PRVO TOG BRAJANTA NITI BRANIM,NITI ME BOLI UVO ZA NJEGA,IZVEO SI PROTIV EFESA PETORKU DA BOZE SACUVAJ,METALAC IZ VALJEVA BI NAS NAPUNIO,TVOJA IGRA I TVOG PRETHODNIKA UGLAVNOM IDE OVAKO PLEJ UZME LOPTU,PREDJE CENTAR OSTANE OKO 17 SEKUNDI ZA NAPAD,ONDA SE VRTI PIKENROL KOJI NEPROLAZI JER NEMAS CENTRA ZA TO,ONDA LOPTA ODE NA KRAJ KOD LAZICA ILI DOBRICA I KAD ONI NEMOGU NISTA SPUSTE LOPTU BRAJANTU NA JEDNO PET SEKUNDI DO KRAJA NAPADA,PA OVAJ AKO USPE NESTO SUPER,AKO NE KRIV JE,HTELI MI DA PRIZNAMO ILI NE ON PORED LOJDA I VOLDENA JEDINI ZNA KOSARKU I DOBRICA,OVO DRUGO ZA MALTESKU LIGU,TI NJEGA SAD SUSPENDUJES,KO CE PROTIV MEGE DA TI CUVA PETRUSEVA I SIMONOVICA,DAL NECE MOZDA KUZMIC,TAMAN SE KOMLETIRAMO I TI SAD NESTO IZVODIS,DAL NISI U NEMACKOJ TO NAUCIO,POSTUJEM TE KAO TRENERA ALI NEMOJ PRETERIVATI,SAD CITAM OCES STIMCA UMESTO BRAJANTA,LUDILO BRE IMACES TRI CENTRA,STIMCA TREBA DA DOVEDES UMESTO KUZMICA A NE BRAJANTA,SAD SE MI PLASIMO ASVELA PO TVOJOJ IZJAVI,UZAS BRE,SAMO KUKATE,IZADJI BORI SE,POGINI PA AKO SU BOLJI CESTITAJ

Reply

Leave a Comment