Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Павков постигао најлепши гол у фебруару

Фудбалери Црвене звезде су током фебруара месеца приказали ефикасност на терену и постигли укупно 13 голова, а верни чланови клуба су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Милан Павков постигао у првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европе против Милана.

У месецу фебруару, наши првотимци су одиграли шест утакмица, од тога четири у националном првенству. У преостала два дуела изабраници Дејана Станковића одмерили су снаге са италијанским представником Миланом у оквиру нокаут фазе Лиге Европе. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Милан Павков на утакмици Црвена звезда – Милан, Ел Фарду Бен на утакмици Милан – Црвена звезда, Мирко Иванић на утакмици Нови Пазар – Црвена звезда, Вељко Николић на утакмици Црвена звезда – Пролетер и Секу Саного на утакмици Спартак Суботица – Црвена звезда.

Са 376 гласова за најлепши погодак у фебруару изабран је гол Милана Павкова који је постигао на европској сцени у ремију против Милана на нашем стадиону. На другом месту са 149 освојених гласова нашао се Ел Фарду Бен који је такође постигао гол против Милана у реванш мечу шеснаестине финала Лиге Европе који се, такође,завршио нерешеним резултатом. Треће место са 82 освојена гласа је заузео погодак који је постигао Секу Сеногу у победи нашег тима против Спартака из Суботице. Четврто место по избору навијача је заузео Мирко Иванић са 49 гласова, док је гол Вељка Николића подржало 35 чланова нашег клуба.

И наредних месеци навијачи ће бити у прилици да бирају најлепши гол месеца путем Звездине апликације и на тај начин буду део црвено-беле породице.

The post Павков постигао најлепши гол у фебруару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment