Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти убедљиво савладали Стари Град. Следи плеј-оф

У оквиру последег 18. кола Супер лиге Србије ватерполисти Црвене звезде на базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ дочекали су екипу Старог Града. И поред чињенице да сусрет није имао резултатског значаја пулени тренера Александра Филиповића су стигли до очекивано убедљивог тријумфа.

БВК Црвена звезда ВК Стари Град 21:5 (7:1, 4:1, 4:1, 6:2)

Тешко је било шта рећи о сусрету у којем се победник знао и пре почетка самог меча. Од старта су наши ватерполисти загосподарили базеном, врло брзо стигли до убедљиве предности, па је самим тим тренер Филиповић указао прилику играчима који су у претходном периоду имали мању минутажу.

Црвена звезда је овим сусретом окончала лигашки део сезоне. Наши ватерполисти су остварили скор од 13 тријумфа, два ремија и три пораза и са 41 освојеним бодом сезону су окончали на трећој позицији на табели. Самим тим Црвена звезда у првој рунди плеј-офа, четвртфиналу састаће се са шестопласираном екипом суперлигашке табеле. Међутим, име будућег противника још увек није познато, а оно зависи од дуела који се игра у Нишу, а у којем ће снаге одмерити домаћи Наис и новосадска Војводина. Уколико Нишлије направе сензацију и савладају новосадске црвено-беле, управо би Војводина била први противник нашој екипи у доигравању, а уколико се наведени меч оконча очекиваном победом Војводине у четвртфиналу плеј-офа гледаћемо дуел вечитих ривала Црвене звезде и Партизана.

Повезане вести

Leave a Comment