Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Млади дефанзивац Металца на мети нашег клуба

Победом над новосадском Војводином у 34. колу Супер лиге Србије фудбалери Црвене звезде и теоретски су стигли до четврте узастопне шампионске титуле. И пре овог сусрета у медијима се спекулисало о потенцијалним појачањима нашег клуба за наредну сезону у којој сви у и око клуба желе да се поново пласирају у групну фазу УЕФА Лиге шампиона што би поред такмичарског аспекта донело у клуб и додатну финансијску ињекцију којом би црвено-бели колектив могао да настави правцем којим се креће последњих неколико сезона у којима се константно остварују фантастични резултати.

Још од раније су се кроз медије провлачила имена Драговића, Пријовића, Коларова, Радоје, Крстичића,…, као потенцијалних појачања екипе тренера Дејана Станковића, али поред наведених евентуалних трансфера који би свакако представљали праве „трансфер бомбе“ у клубу размишљају и о младим снагама који би у догледној будућности могли да представљају окосницу тима. Један од оних који би овог лета могли да понесу црвено-беле боје је и млади штопер Металца из Горњег Милановца Александар Васиљевић.

Млади деветнаестогодишњи дефанзивац рођен је у Земуну 29. августа 2001. године. Фудбалски је проходао у екипи Земуна, а претходног лета се из Горње Вароши преселио у град на реци Деспотовици. Током актуелне сезоне 32 пута је понео дрес горњомилановачког суперлигаша, а стигао је и два пута да се упише у листу стрелаца. Васиљевић је висок 1.91м чиме се свакако уклапа у тактичке замисли тренера Станковића јер га краси добра игра главом и у свом, али и противничком шеснаестерцу. Уговор са екипом Металца веже га до лета 2023. године, па ће наш клуб морати његовој тренутној екипи да плати обештећење, а према порталу „transfermarkt.com“ његова тржишна вредност износи 300.000 евра.

Остаје нам да видимо да ли ће и доћи до реализације овог трансфера, али свакако приоритет свих у клубу су трансфери играча који одмах могу представљати истинска појачања за европска искушења која наш клуб очекују већ за неколико месеци.

Повезане вести

Leave a Comment