Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Борба за финале креће 12. маја

Након тријумфа у првом мечу четвртфинала плеј-офа ватерполо Супер лиге Србије у којем су ватерполисти Црвене звезде савладали екипу Партизана резултатом 12:6, у реванш сусрету пулени тренера Александра Филиповића декласирали су вечитог ривала резултатом 14:2. Тријумфом који је уједно и најубедљивија победа црвено-белих ватерполиста у историји дуела против Партизана, обезбеђен је пролаз у полуфиналну серију у којој ће противник бити екипа Новог Београда 11. април.

Новобеоградска екипа у првој рунди плеј-офа без проблема савладала је екипу Земуна. За разлику од четвртфинала, полуфинална серија игра се на два добијена меча, а први сусрет на програму је 12. маја. Други меч заказан је за 15. мај, а евентуална мајсторица заказана је за 19 дан петог месеца.

Током актуелне сезоне две екипе су одиграле два међусобна сусрета. У оквиру 3. првенственог кола који је одигран на базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ 11. октобра претходне године екипе су ремизирале резултатом 11:11, док је у 12. колу 13. марта ове године на базену Спортског центра „11. април“ новобеоградска екипа славила резултатом 12:8.

У другом полуфиналном дуелу састаће се крагујевачки КВК Раднички који је у првој рунди доигравања елиминисао нишки Наис и и даље званични српски шампион екипа Шапца која је била боља од новосадске Војводине.

Повезане вести

Leave a Comment