Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јанковић, Касалица и Асамоа напуштају припреме

Како пише Мондо поред повређеног Филипа Касалице, припреме у Анталији напустиће и Филип Јанковић и Натанијел Асамоа. Јанковић се враћа у Београд како би извадио визу за Шкотску, где ће наступити са кадетском репрезентацијом Србије.

На жалост, велика жеља тренера Звезде Филип Касалица и даље има проблеме са повредама, он се враћа са Филипом Јанковићем за Београд, али на терапије, како би, надамо се, спреман дочекао пролећни део сезоне, док Асамоа путује у домовину како би извадио нов пасош.

 

Секретар Црвене Звезде Мирко Абрамовић је изјавио да је Ганијац имао четри слободне стране у пасошу, али су оне брзо попуњене, јер му је требала виза за СрбијуЦрну ГоруБосну и Херцеговину и да у Гани мењају старе пасоше новим биометријским, које није могуће извадити у амбасадама те земље, па ће Асамоа одлетети за Акру где ће извадити нов пасош и вратити се у Београд.

Подсетимо да је Натанијел Асамоа задовољио „апетите“ шефа стручног штаба Роберта Просинечког најпре својом брзином, а затим и игром  у првом делу припрема и потписао уговор на четири године. У утакмицама у Анталији је углавном улазио са клупе.

Повезане вести

1 comment

Dusan феб 17, 2012 at 13:46

Vodite racuna kad stavljate ovakve naslove, ovo daje potpuno drugaciji smisao u odnosu na sam tekst.

Reply

Leave a Comment