Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бабић: „Све је отворено“

Одличну сезону иза себе има Срђан Бабић који је играма у Фамаликау скренуо пажњу на себе и много квалитетнијих клубова у Португалу. Ипак, Црвена звезда, чији је Бабић и даље члан, није одговорила на понуду Браге јер је Дејан Станковић изразио жељу да након одласка Немање Милуновића има Срђана Бабића у дефанзивној линији заједно са Дегенеком, Ераковићем, Панковим и великим појачањем Александром Драговићем.

Гостујући на бањалучкој телевизији „Елта“ Бабић је говорио о понуди Браге која је била спремна нашем клубу да плати обештећење у висини од 1,3 милиона евра уз 10% наредног трансфера, али и о ономе што га даље чека у црвено-белом дресу:

– „Све је отворено, имам уговор са Звездом још шест месеци тако да мојам да се појавим на прозивци, а видећу и да ли ћу остати. Све је отворено.“

Изнео је Бабић и неке детаље разговора са тренером Дејаном Станковићем:

– „Причао сам са управом и тренером Дејаном Станковићем. Његова идеја је да заиграм у пару са Драговићем, али је у екипи заиста паклена конкуренција. Екипа има пет квалитетних штопера и није лако изборити се са конкуренцијом.“

Остаје нам да сачекамо и видимо хоће ли Бабић у предстојећој сезони носити црвено-бели дрес, или ће га пут поново навести у нова инострана искушења. У досадашњој каријери Бабић је носио дрес Војводине, Реал Сосиједада, нижеразредног шпанског клуба Ревс, Црвене звезде и португалског Фамаликаа.

Повезане вести

Leave a Comment