Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Трећи тренинг у Аустрији – Киша олакшала рад

Фудбалери Црвене звезде одрадили су данас по кишовитом времену други тренинг у вечерњем термину.

Први данашњи тренинг, црвено-бели одрадили су ујутро по веома топлом времену, а акценат стручног штаба био је на тактичким финесама. За разлику од јутарњег, поподневни тренинг црвено-белих обележило је изузетно кишовито време које је сачекало наше фудбалере по доласку у спортски комплекс у Штегерсбаху. Киша је непрестано падала, а пљусак је пратио почетак тренинга који је проведен у лаганом загревању екипе. И поред неповољних временских услова, то није утицало на интензитет и квалитет рада, већ су играчи све захтеве стручног штаба испуњавали на највишем могућем нивоу.

Након прве фазе уследио је прелазак на рад са лоптом, где су играчи били подељени у две групе. Такозвани „манекени“ су симулирали противничке фудбалере, а обе групе имале су задатак и циљ да што пре стигну до гола, у чему су наши првотимци били изразито успешни. После тога, екипа је наставила да врши комбинације и уигравање кроз пас игру, где су покушавали да дођу од једне до друге половине терена, а тренинг је окончан игром на два гола.

Фудбалере Црвене звезде и наредних дана очекује сличан темпо рада. Екипа ће имати два тренинга дневно, како би спремно дочекала старт сезоне и изазове који нас очекују.

 

Повезане вести

Leave a Comment