Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Позивамо основце и школе фудбала на Лигу шампиона

Фудбалски клуб Црвена звезда позива све заинтересоване основне школе и школе спорта да присуствују утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона која је на програму 28. јула на Стадиону „Рајко Митић“, када ће наш тим угостити Каират или Макаби Хаифу.

Велики су изазови пред екипом Дејана Станковића, а квалификације за Лигу шампиона су главни догађај овог лета за све звездаше. Управо зато, позивамо све основне школе и школе фудбала да присуствују реванш утакмици другог кола квалификација најелитнијег европског клупског такмичења, уз напомену да ће се Црвена звезда придржавати свих прописа које је УЕФА дефинисала, и важиће следећа правила:

1. Деца (из основних школа и фудбалских академија) до 14 година старости могу да присуствују мечу бесплатно;

2. Сва деца морају да буду у пратњи својих наставника, учитеља, директора школа или тренера који такође имају бесплатан улаз на стадион Рајко Митић;

3. На сваких 10 ученика дозвољен је један пунолетан пратилац;

4. Деца имају право да буду у навијачким обележјима, одрасли морају да буду неутрални;

5. Није могућ улазак на стадион навијачким групама, породицама и слично. Све мора да буде по правилима УЕФА како наш клуб не би активирао идентичну казну за следеће коло.

Клуб ће максимално помоћи у организацији доласка свима који то буду хтели.

Покажимо да волимо свој клуб, будимо уз играче када је најбитније. Нека загрми стадион „Рајко Митић“ и нека нове генерације покажу како се Звезда воли у свим узрастима.

Контакт телефони: +381 11 7672 060

+381 66 8011 361

+381 62 204 828

Контакт мејл: marketing@crvenazvezdafk.com

Видимо се на Рајку!

The post Позивамо основце и школе фудбала на Лигу шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment