Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда наставила караван у Вишеграду

Црвена звезда је у сарадњи са „Моцартом“ наставила свој велики караван. После Требиња, звездаши су дошли и у Вишеград који је познат као изузетно ватрена звездашка средина.

Град на истоку Републике Српске био је данас обојен у црвено-бело. Испод чувене „ћуприје на Дрини“ организована је фан зона Црвене звезде, коју су посетили сви симпатизери нашег клуба којих у овом граду има много.

Звездаши из Вишеграда могли су да уживају прелепом дружењу и сликању са пехарима из нашег трофејног музеја, пре свега „сребрне амфоре“ Купа европских шампиона коју је наш клуб освојио 1991.године. Вишеграђани су искористили долазак овог пехара да направе неке од најспектакуларнијих кадрова са „ушатим трофејом“ на Дрини и чувеном мосту у Вишеграду.

Велики број становника овог града чијим венама тече црвено-бела крв је дошао да се учлани у клуб и да обнови чланску карту. Изразили су задовољство доласком Црвене звезде у њихов град и са осмесима на лицу дочекали наш клуб. Оно што највише радује је да је данашњем скупу присуствовало и доста малишана који су дошли у пратњи родитеља.

Црвена звезда ће већ сутра наставити караван, а следећа локација је Златибор.

The post Звезда наставила караван у Вишеграду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment