Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Петорица омладинаца у Графичару

Пет фудбалера из прошлогодишње омладинске селекције Црвене звезде која је освојила титулу првака државе, у наредној сезони ће се калити у нашем развојном тиму Графичару и тако осетити барут сениорског фудбала, реч је о – Давиду Петровићу, Николи Кнежевићу, Матеји Бачанину, Николи и Јовану Митуљикићу.

Ауторитативно су претходне сезоне пулени Марка Неђића успели да освоје шампионску титулу, упркос томе што је добар део екипе већ током сезоне отишао управо у Графичар, па се поменута петорка тако прикључила – Урошу Лазићу, Стефану Деспотовском, Андреју Ђурићу, Алекси Матићу, Николи Станковићу, Матији Глушчевићу, Илији Бабићу и Марку Лазетићу. Све су то фудбалери који су још увек по узрасту омладинци, што довољно говори о томе да Црвена звезда ставља развој испред резултата.

Скренуо је Никола Кнежевић пажњу на себе претходне сезоне када је 21 пут погодио мрежу ривала у Омладинској лиги Србије.

После одличне сезоне коју имам иза себе, време је за даљи напредак. Захвалан сам што сам добио прилику у првом тиму Графичара, јер пре свега видим ово као велику шансу да се наметнем за екипу Дејана Станковића. Много играча је баш преко Графичара стигло и до првог тима црвено-белих, а то за мене представља само додатни мотив у даљем раду – нагласио је Кнежевић.

Седео је Матеја Бачанин неколико пута на клупи сениорског тима Црвене звезде, али није добио прилику да дебитује, сада ће се за дрес клуба који му је у срцу, борити у Графичару.

Заиста ми је веома драго што сам добио прилику да од ове сезоне носим дрес Графичара. То за мене представља велику прилику да се кроз рад у развојном тиму наметнем и за први тим Црвене звезде. Сан ми је да заиграм на Маракани, тако да ћу дати свој максимум у наредном периоду – истакао је Бачанин.

Графоси вредно тренирају под командом Бошка Ђуровског, а ускоро их очекује и одлазак на припреме на Златибор.

Повезане вести

Leave a Comment