Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездин караван посетио Краљево

Црвена звезда је у сарадњи са „Моцарт спортом“ наставила свој велики караван, а након Врњачке Бање, данас смо посетили још један град у централној Србији – Краљево.

Овај град у рашком округу који лежи на три реке – Ибру, Западној Морави и Рибници, данас је био обојен у црвено-беле боје. Црвена звезда у својим витринама има дуплу круну, а на грбу овог града налази се једна круна на којој је још седам мањих круна, што симболизује седам краљева који су крунисани у манастиру Жича.

Фан зона је била постављена на Тргу српских ратника у самом центру овог града који броји укупно 70 хиљада гледалаца. Људи су непрестано долазили, те је тако фан зона била константно пуна људи. Са осмесима на лицима су долазили да се сликају са пехарима, а нарочито су били одушевљени трофејом Лиге шампиона коју је наш тим освојио 1991.године. Било је присутно јако пуно породица са децом, што нас је посебно обрадовало. То је још један доказ да се љубав према Звезди преноси са колена на колено, а многи су искористили прилику да се учлане и обнове чланство.

Краљево са Црвеном звездом вежу многи фудбалери из овог града који су играли за наш клуб попут Александра Луковића, близанаца Милана и Ивана Дудића, Душана Анђелковића, Уроша Рачића, Драгана Младеновића, Александра Тришовића, Дејана Лекића, Николе Микића, Ненада Ковачевића, а садашњи првотимац и заменик капитена је Марко Гобељић.

Црвена звезда и наредних дана наставља караван, а следеће локације су Шабац и Бијељина.

The post Звездин караван посетио Краљево appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 јул 9, 2021 at 16:54

Oce da bude Zvezdin Karavan u Pancevo?

Reply

Leave a Comment