Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда наставила караван у Шапцу

После само једног дана паузе Црвена звезда је у сарадњи са „Моцарт спортом“ наставила свој велики караван обилазећи градове Србије и Републике Српске, а данас је на ред дошао Шабац.

Град који се налази у западној Србији, тачније у мачванском округу, познат је као звездашка средина. Овај град броји око 55 хиљада становника, а чак 70% су навијачи црвено-белих.

Фан зона је била постављена на Градском тргу, а одмах на почетку се окупио велики број навијача који је пружио подршку и одушевљење доласком Црвене звезде у град на Сави.

Наши симпатизери су уживали у дружењу и сликању са трофејима, а нарочито пехаром Купа европских шампиона, као и домаћих такмичења које су наши фудбалери освојили у протеклој сезони.Поготово су се томе обрадовали најмлађи звездаши из овог града. Огроман број навијача је одлучио да се учлани у клуб и обнови чланство, и на тај начин покажу оданост клубу. Нажалост, киша је скратила дружење, али то није променило сјајан утисак који су звездаши данас оставили.

За Црвену звезду тренутно са успехом наступа Шапчанин Славољуб Срнић. Са овим градом, наш клуб везују и бројни други играчи из Шапца који су носили црвено-бели дрес. Кроз историју најпознатији су примери Војислава Мелића, Зорана Ризнића, а у новијој историји нападача Александра Јевтића.

Црвена звезда већ сутра наставља свој караван, а следећа станица је Бијељина, други по величини град у Републици Српској.

The post Звезда наставила караван у Шапцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment