Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Фалћинели се званично опростио од Звезде

И поред чињенице да није убедио руководство нашег клуба да откупи његов уговор од италијанске Болоње, Дијего Фалћинели за нешто мање од годину дана боравка на стадиону „Рајко Митић“ свакако је освојио срца навијача. Можда је у неким моментима могао и да пружи више, али гледајући са стране увек се чинило да даје све од себе у црвено-белом дресу и свој посао одрађује максимално професионално.

Данас се први фудбалер Италијан у екипи Црвене звезде и званично путем друштвене мреже инстаграм опростио од Црвене звезде и њених навијача. Фалћинели је написао:

– „Иза мене је изузетно значајна година. Био сам део једног феноменалног друштва, једне предивне групе људи. Људи у Србији су ме дочекали широко раширених руку и на томе ћу вам бити вечно захвалан. Исписали смо малу страницу велике историје једног славног клуба и изузетна ми је част што сам био део свега тога. Иза себе остављам велики број пријатеља, како на терену тако и ван њега, у једној прелепој земљи у коју ћу се, надам се, опет вратити. Увек ћете имати једног верног навијача. Ајмо Звездо.“

Дијего Фалћинели је претходне сезоне са нашим клубом стигао до дупле круне у српској Супер лиги, а укупно је одиграо 37 мечева и био стрелац 13 погодака.

Повезане вести

Leave a Comment