Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Иванић у Звезди до лета 2024. године?

Више него заслужено Мирко Иванић је претходне сезоне проглашен најбољим фудбалером Црвене звезде. Истовремено момак рођен у Бачком Јарку био је и најбољи стрелац клуба када се у обзир узму сва такмичења у којима је екипа тренера Дејана Станковића учествовала. Сходно томе није зачуђујуће што су се поједини европски клубови јавили руководству клуба са стадиона „Рајко Митић“ са жељом да испипају пулс клупских челника у вези евентуалног ангажмана некадашњег црногорског репрезентативца.

Прве понуде стигле су из Москве. Екипа Динама из руске престонице прва је послала понуду у висини од 4,5 милиона евра, а затим се у трку укључила и екипа Локомотиве. Немачки Мајнц је такође исказао интересовање, а незванично се помињу и неки енглески клубови који би волели да у својим редовима виде некадашњег фудбалера Војводине и БАТЕ Борисова. Међутим, како се сазнаје свим потенцијалним клубовима заинтересованим за ангажовање Мирка Иванића данас је стигао одговор са нашег највећег стадиона.

Наиме, наш клуб је одлучио да понуди Иванићу нови уговор по којем би везни фудбалер био у рангу најплаћенијих играча екипе, а незванично Иванић би за три године инкасирао 2.000.000 евра. Актуелни уговор веже Мирка Иванића за црвено-беле боје до лета 2022. године, а клуб му сада нуди уговор који би важио до јуна 2024.

Одлука је сада само на Иванићу, али за очекивати је да двадесетседмогодишњи фудбалер одлучи да остане на београдској „Маракани“, упише воје име златним словима у историји нашег клуба, па тек тада се поново отисне у иностранство.

Повезане вести

Leave a Comment