Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Ленгстон Хол прешао у турски Бахчешехир

Као што смо пре извесног времена информисали звездашку јавност, кошаркaш нашег клуба Ленгстон Хол напустио је Мали Калемегдан и каријеру наставља у турском Бахчешехиру.

Двадесетдеветогодишњи плејмејкер стигао је у наш клуб претходног лета из грчког Промитеаса из Патраса чији је члан био од 2017. године. У дресу Црвене звезде током сезоне 2020/21 одиграо је укупно 58 мечева и био стрелац 326 поена, освојивши трофеје у регионалној АБА ј.т.д. лиги, националном шампионату Србије и Купу Радивоја Кораћа. Током сезоне у клубу су били и незадовољни његовим партијама, па се причало и о прекиду сарадње, али на срећу до тога није дошло пошто је Хол у самом финишу сезоне био један од кључних играча у освајању нове националне титуле.

Ленгстон Хол је имао валидни уговор са нашим клубом и за наредну 2021/22 сезону, али су две стране ипак одлучиле да прекину сарадњу, а како се сазнаје Хол ће са екипом из Истанбула потписати уговор на 1+1 сезону.

У досадашњој каријери Хол је наступао за италијанске клубове Пистоју и Канту, немачки Телеком баскет Бон, грчки Колосос са Родоса и загребачку Цибону пре него што је понео дрес Промитеаса из којег је стигао на Мали Калемегдан.

Ленгстону Холу желимо пуно срећа у наставку каријере…

Повезане вести

Leave a Comment