Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Драговић: „Срећан сам, али ништа још није готово“

Јубиларну, стоту утакмицу у европским куповима, Александар Драговић је обележио беспрекорном игром и победом. Искусни репрезентативац Аустрије ипак није захваћен еуфоријом.

– „Играли смо за наше навијаче. Била је ово моја јубларна утакмица, срећан сам, али ништа још није готово“, истакао је Драговић.

Сјајни штопер истиче да је гол Павкова имао велики утицај.

– „Рано смо дали гол. Уз навијаче, свакога можемо да победимо. После оног пораза у Молдавији, морали смо да покажемо колико смо јаки.“

Велики корак је направљен, али посао још није завршен.

– „Они немају шта да изгубе. Морамо да останемо концентрисани и да пружимо 100 одсто“, закључио је Александар Драговић.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/dragovic-na-jubilej-morali-smo-da-pokazemo-koliko-smo-jaki-303128/

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns авг 18, 2021 at 14:02

Braćo isto kao što voli Zvezdu Dragović ništa manje je nevole ni Borjan,Paki i naš brat Gobelja!Kakvo god imali mišljenje o Gobelji da je onakav,ovakav taj dečko je igrao bolestan,pod blokadama,popunjavao mesta od Beka levog,desnog,od krila levog,desnog,zadnjeg veznog,štopera,špica gde god je trebalo znalo se da je Gobelja taj koji nikad nije rekao nemogu,neću nisam spreman a sve zato što voli više od sebe C.zvezdu.Svaka im čast na svemu.

Reply
MILOS RANKOVIC авг 18, 2021 at 12:57

MAJSTORE MOGU SAMO JEDNO DA TI KAZEM,HVALA TI STO SI DOSAO U ZVEZDU,ZA SVOJE 43 GODINE JA NISAM VIDEO TAKVOG COVEKA I IGRACA KOJI GINE ZA ZVEZDU,JA DA SE PITAM ZADRZAO BI TE ODMAH DO KRAJA KARIJERE I POVEAO PLATU,TI,BORJAN,KATAJI,IVANIC,KANGA,BEN,PAVKOV STE STUB OVE ZVEZDE,LAKO JE IGRATI PORED TEBE JER TI SI ZVER,ZIVEO STO GODINA I SAMO NAPRED MAJSTORE,HVALA TI JOS JEDNOM ZA OVAKAV PRISTUP

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 18, 2021 at 11:14

ovaj je lud koliko voli zvezdu i sa koliko emocija igra..e to je zvezdaš kakvog nismo skoro imali..kapa dole majstore

Reply

Leave a Comment