Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Павков: „Звездаши нам дају снагу“

Милан Павков је у јучерашњем мечу против Клужа још једном показао колико је значајан за игру црвено-белих. Момак из Бегеча забележио је погодак и асистенцију у победи Црвене звезде од 4:0.

Поносан сам на своје саиграче, на овај тим и то што смо успели да покажемо сву нашу снагу када је било битно. Мислим да су се звездаши, још једном, уверили колико овај тим може и да је све оно што се дешавало пре тога био резултат лошег периода који је иза нас. Желим да се захвалим управи и тренеру који су веровали у мене и понудили ми продужење уговора баш пред овај меч. Драго ми је што сам помогао да Звезда одигра још једну добру партију у Европи и сигуран сам да је ово само почетак – почео је Павков.

Поносно је Павков говорио о подршци са трибина која је и синоћ била феноменална.

Посебна захвалност иде ка звездашкој публици која је била уз нас све време, уз мене такође и надам се да ће већ против ТСЦ-а доћи у великом броју да нам помогне да остваримо врло важну победу, јер сте и ове сезоне сведоци колико је титула важна и колико је сваки меч на путу до њеног освајања битан. Због тога, још један позив свим звездашима да дођу на Маракану у суботу, а ми ћемо дати све од себе да се одужимо добром игром и победом – закључио је Павков.

The post Павков: Звездаши нам дају снагу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

ReD авг 19, 2021 at 03:36

Pavkov i Ben bi srusili Serif…ali Mister se odlucio za Donija i Srnica…..

Reply
Loki авг 19, 2021 at 10:31

Mala ispravka: za Dionija i Falka koji sa „odsečenom“ desnom nogom i nemogućnošću da izdrži i jedan duel, a da ne završi na zemlji, ne može da igra ni u italijanskoj B ligi, a došao u klub koji se borio za ulazak u Ligu šampiona!!?? A ovde ga većina hvali, ide ona klasična nebuloza „zver od igrača“, a čovek osim dobrog izvođenja kornera, ništa ne moze da uradi!!! Fizička sprema mu na nivou rekreativca, povređuje se na svakih 12 dana…itd…itd…Lik nije ni za ozbiljan omladinski fudbal. Ali nije ni bitno…idemo dalje u Ligu Evrope…i to je najvažnije. A Benu i Pavkovu SVAKA ČAST!!

Reply

Leave a Comment