Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Демантоване вести о продаји Мирка Иванића

Портал „Mozzartsport“ током јучерашњег дана пренео је информацију о могућем скорашњем одласку једног од најбољих фудбалера Црвене звезде Мирка Иванића.

Наиме, наведени портал истиче да је за услуге момка рођеног у Бачком Јарку интересовање показао шкотски великан екипа Ренџерса, а напомиње се да су Шкоти спремни да црвено-белима плате обештећење у висини од 3,5 милиона евра.

Врло брзо је стигао и деманти са стадиона „Рајко Митић“ у којем се истиче да Иванић овог лета свакако није на продају и да клуб жели да продужи уговор са њим и тиме га на дужи временски период задржи на нашем највећем стадиону. Треба напоменути да важећа уговорна обавеза веже Мирка Иванића за наш клуб до јуна 2022. године.

Мирко Иванић је у Црвену звезду стигао у фебруару 2019. године из редова белоруског БАТЕ Борисова и до сада је за наш клуб одиграо 106 мечева и био стрелац 30 погодака. У актуелној сезони наступио је на свих девет одиграних мечева у свим такмичењима и тренутно је најбољи стрелац екипе са четири постигнута поготка.

Повезане вести

Leave a Comment