Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда у групи са Брагом, Лудогорецом и Мидтјиландом

Жребом у Истанбулу је одређено да ће Црвена звезда бити смештена у групи Ф Лиге Европе заједно са Брагом, Лудогорецом и Мидтјиландом.

Термини мечева заказани су за: 16. септембар, 30. септембар, 21. октобар, 4. новембар, 25. новембар и 9. децембар.

Што се тиче наших противника, Брага је завршила као четвртопласирана екипа прошле сезоне у Португалу, Лудогорец је био шампион Бугарске, док је Мидтјиланд вицешампион Данске.

Подсетимо, наш клуб је прошле године обезбедио европско пролеће, након што је одиграо феноменалну групну фазу са Хофенхајмом, Гентом и Слован Либерецом. После тога је уследио пласман у шеснаестину финала и двомеч са Миланом, где је Црвена звезда приказала бољу игру, али фактор среће није био на нашој страни. Ове сезоне би се такав успех доживео као још већи подухват, јер је формат такмичења смањен са 48 на 32 тима, па је већи квалитет концентрисан на једном месту.

The post Звезда у групи са Брагом, Лудогорецом и Мидтјиландом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Bosko Stefanovic-Bole авг 28, 2021 at 01:27

Opet ti pricas gluposti! Pa zvezda pobedi sve redom! Godinama igra u evropi i ti kazes da nemamo sta da trazimo! Verovatno si ovo napisao pre zrebanja! Pun si negativnosti a i ocigledno ga se ne razumes u sport! Da te podsetim zvezda je bi la sampion Evrope! prema tome ona ce biti i favorit! Ako mislis da nemamo sta da trazimo nemoj ni da gledas utakmice ili bolje ne pisi gluposti!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2021 at 23:26

teška grupa..sa bragom nema sta da trazimo,sa mitilandom takodje oni će da nas najlakše pobede..mozda imamo šansu za jedan bod protiv bugara

Reply
звездаш авг 28, 2021 at 09:23

Брате мало га претерујеш и ти сад одма са очекивањима, ајде да сачекамо први меч и да видимо до тада да ли ће се нешто променити у виду играчког кадра и форме па онда да дајемо оцене за даље…углавном се слажем са тобом у доста ствари када читам и будем увек реалан и малтене сам такође без великих очекивања јер видим као и ти шта се ради, ал ајде сада да сачекамо прво почетак…што се тиче групе, свако ко помисли да је ово лака и добра група се грдно вара пошто екипе нису нимало наивне нити за потценити али мишљења сам да имамо добре шансе за пролаз даље…група је таква да свако може да очекује да буде међу прва два, што ми даје за право да мислим да ће генерално у групи бити доброг фудбала…о браги нема посебно шта причати, вечити четврти тим португала и квалитетан али код куће може да се тражи победа, за бугаре је прилика за реванш али никако се не смеју потценити јер колико сам читао и даље је код њих неколико играча који су играли када су нас избацили тако да максималан опрез само што ипак може и мора да се тражи кући победа и на страни да се гледа да се не изгуби…што се тиче данаца, мислим да су добра екипа која ако пратите мало више је прошле сезоне играла у лш против ајаха и ливерпула и оставила солидан утисак а прошле сезоне им замало измакла титула против брондбија док су у квалификацијама избацили селтик а псв се намучио са њима…мислим да ту кући такође морамо да јуримо победу, док на страни нешто слично као са Копенхагеном би ваљало одиграти ако успемо…генерално сматрам да можемо нешто урадити, али само ако се бар мало појачамо јер без тога евентуално можемо за треће место и лигу конференција да се потучемо…ако би се појачали, можда би и прво место могли са нападнемо што би нам донело директно осмину финала с обзиром да је измењен концепт мало од ове сезоне

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 28, 2021 at 12:26

slazem se brate sto si rekao,trebaju nam kao sunce 2-3 pojačanja da bi se nadali nečemu

Reply
Delije Sever Ns авг 27, 2021 at 21:42

Svaki pravi Zvezdaš mora da zna da smo mi Zvezda i nikog se neplašimo,ko god tako nemisli taj nije Zvezdas nit veruje u ekipu.Nijedna ekipa nije iz vrha fudbala nit su nešto značajno postigle u evropi za njihov staž postojanja tako da Zvezdo glavu gore i u nove pobede i uspehe.Zar mi treba da se plašimo tamo nekog Mitlanda koji je do juče nije postojao,tamo nekog Ludogoreca koji je napumpan na brzinu sa lovom ili tamo neke Brage koja je večito 4,5 u portugalu.Dal su to lige toliko jake!Dal su to lige toliko dobre!Ma nit su jake nit su dobre u rangu sa našima zato Zvezdo naša juriš u prolaz dalje.Ko god nemisli ovako kao iskren Zvezdaš tome mesto nije na ovom portalu i nije pravi navijač Zvezde!

Reply

Leave a Comment