Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Жреб Купа Србије у понедељак 4. октобра

Душан Кесер, директор такмичења ОСС, саопштио је да ће се жреб за осмину финала 56. Купа Србије 2021/2022. у конкуренцији одбојкашица и 57. Купа Србије 2021/2022. у конкуренцији одбојкаша обавити у понедељак, 4. октобра у 11.00 часова у просторијама Одбојкашког савеза Србије. Због тренутне епидемиолошке ситуације, жреб ће се обавити без присуств представника клубова. У осмини финала Купа Србије у обе конкуренције играће се једна утакмица, а термини су 19. или 20. октобар.

У осмини финала 56. Купа Србије 2021/2022. у конкуренцији одбојкашица домаћини ће бити Уб, ТЕНТ из Обреновца, Железничар из Лајковца, Црвена звезда, Јединство из Старе Пазове, Партизан Сокербет, Срем из Сремске Митровице и Спартак из Суботице, док ће гости у мечевима осмине финала бити Клек, Београд, Инђија, Раднички Бластерс из Београда, Нови Сад, Смедерево, Студент из Ниша и победник меча између представника ОС Косова и Метохије и ОС Краљева.

У осмини финала 57. Купа Србије 2021/2022. у конкуренцији одбојкаша домаћини ће бити Војводина НС семе из Новог Сада, Рибница из Краљева, Ниш, Раднички доо из Крагујевца, Спартак из Суботице, Партизан Сокербет, Млади радник из Пожаревца и Црвена звезда, док ће гости бити Борац из Старчева, Нови Пазар, Спартак из Љига, Металац Таково из Горњег Милановца, Јединство из Старе Пазове, Карађорђе из Тополе, Борац из Параћина и Косовска Митровица.

Утакмице осмине финала Купа Србије 2020/2021. у обе конкуренције ће се одиграти 19. и 20. октобра.

Повезане вести

Leave a Comment