Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Казна за КК Црвену звезду од Евролиге и последње упозорење

Кошаркашки клуб Црвена звезда кажњен је у среду са 3.000 евра због убацивања тврдих предмета (упаљача и кованица) током утакмице 5.кола Евролиге против Албе у Београду.

Евролига је навела да се српски клуб кажњава са 3.000 евра због бацања предмета на терен током меча петог кола са Албом.

У саопштењу се наводи да је санкција изречена у складу са чланом 29.2.х) Дисциплинског кодекса Евролиге.

Казна коју је изрекао дисциплински судија Евролиге Патрик Гранжан односи се на прекршај према дисциплинском правилнику тог такмичења, а то је бацање тврдих предмета у терен током утакмице.

Дуел између Црвене звезде и Албе на програму је био 22. октобра, а славио је тим из Берлина са 78:63.

КК Црвена звезда мтс још једном подсећа да су минималне могуће казне за овакве врсте (поновљених) прекршаја: Изрицање новчане казне од 30 хиљада евра, суспензија дела трибина, целе хале, губитак утакмице или плеј оф серије, и одузимање бодова.

Зато клуб још једном апелује на све који долазе да бодре наш тим на утакмицама и који праве фантастичну атмосферу, да фер, коректно и спортски бодре наше момке јер у сваком другом случају КК Црвена звезда прети много оштрија казна!

Наредни меч у Евролиги у Београду, КК Црвена звезда мтс игра наредног четвртка против Панатинаикоса у хали Александар Николић.

The post Казна за КК Црвену звезду од Евролиге и последње упозорење appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment