Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Посустати нећу. Одговорност је само моја“

Црвена звезда је поражена на Градском стадиону у Сурдулици од домаћег Радника резултатом 2:1 чиме се значајно удаљила од борбе за шампионски пехар. Након сусрета тренер Дејан Станковић је изјавио:

– „Тешко је када се изгуби. Сад када би улазили у анализу, да би победио мораш да будеш агресивнији и да више желиш. Сву одговорност узимам на себе, пошто сам бирао састав, наместио тактику и који је морао више. Анализираћемо утакмицу, где, шта и како. Радили смо неке ствари које нисмо спремали, једноставно у том правцу нас је одвео меч“, рекао је Станковић.

Остаје жал за изгубљеним бодовима, а тренер истиче да преузима одговорност за пораз и да ће се наш тим вратити на победнички колосек.

– „Жао ми је много што смо изгубили, то компликује ствари, али ми смо Звезда. Морамо да идемо напред, посустати нећу, опет кажем одговорност је само моја и ничија више“, закључио је Станковић.

Повезане вести

14 comments

Dragan окт 28, 2021 at 10:50

Pukli smo ko bas. U ovoj šugavoj ligi 5 bodova prednosti je ogromno, ali ovakvo histerično pljuvanje Stankovića je sramota!!! Bas tako: SRAMOTA. Glavni generatori pada su „otimači izgubljenog blaga“ Terza i Mrkela, a Deki je samo izvođač radova kome investitor ne dostavlja građevinski materijal, a traži se da gradi zgradu. I onda ovde neko piše fantastične gluposti kako je Milun otisao iz Zvezde zbog Dekija, a Milunu istekao ugovor i nije se dogovorio SA TERZOM oko produžetka ugovora, pa onda budalaština kako Pešić nije došao zbog Dekija, a upravo ga Stankovic trazio , ali se TERZA i Pešić nisu dogovorili oko plate, te Dejan poslao malog Radulovića u Grafičar, a mali iskopao fudbal za Falka i Bakuprase(sa čime se slažem) što je jos jedna laž. Nego je TERZA od Radule trazio da napusti svog menadžera Igora Kojića i predje pod skute Pjanovića i kako mali nije hteo TERZA ga prosledio nazad u juniore pa u Grafičar. Ima jos puno toga… sezona bezkičmenjačkog pljuvanja Dejana Stankovića je u punom jeku…Hajmo svi. Radi toga izmišljajmo svakojake gluposti.

Reply
Zveki окт 28, 2021 at 10:25

Imam i ja što-šta da zamerim Dekiju, ali neću sad o tome. Nego o spinovanju i orkestriranom lupetanju kako ne može trener koji pre toga nije samostalno vodio neki prvi tim da sedne na klupu velikog tima. Zanimljivo… A sad hvaljeni trener groblja Stanojević – koji je prvi tim vodio pre nego sto je sa Partizanom osvojio titule? Koji je tim pre groblja vodio Tumbakovic, pa osvojio 5, 6 titula? Ili malo u prošlost: dva najveća trenera koje je iznedrio ovaj region, Miljan Miljanić i Tomislav Ivić, prvi samostalni posao u vođenju prvog tima su bili Zvezda i Hajduk i osvojiše sve živo u ondašnjoj Jugoslaviji. Ili malo o svetskim trenerskim veličinama. Pepi Gvardiola – prvi posao sa prvim timom bila Barsa i trofeji i trofeji…onda jedan od najvecih fudbalera svih vremena Johan Krojf – prvi posao sa prvim timom Ajaks i odmah Kup, pa prvenstvo, pa Kup pobednika kupova, i onda Barsa i novi trofeji.. ili Franc Bekenbauer – prvi posao selektor Nemačke i 1990. titula prvaka sveta. Ili u košarci: Rumeno odvratni Obradović u prvoj trenerskoj godini osvaja titulu prvaka Evrope i domaće titule…primera sijaset. Deki zaslužuje kritike, ali bez nebuloznog narativa kako Zvezdu ne sme voditi trener koji nema iskustva u vođenju prvog tima, iako je bio evropska fudbalska legenda. Pa i Prosinečkom, prvi posao bio u Zvezdi i tad smo igrali najbolji i najlepši fudbal, ali Robi nije imao sreće, jer smo tada bili kao klub u fazi raspada… itd…itd..

Reply
Bari 1991 окт 28, 2021 at 12:39

Složio bih se sa ovime da je kojim slučajem u Zvezdi bio pomoćnik ili u stručnom štabu pa se uz iskusnije kalio pa onda preuzeo Zvezdu,ali ovo i ovako klub kao Zvezda nije smeo sebi dozvoliti!

Reply
Bari 1991 окт 28, 2021 at 09:40

Odgovorni se pvuku na vrijeme!!!

Reply
Delije Sever Ns окт 28, 2021 at 01:14

Au težak dan i sramotan poraz isto kao i protiv Omonije i Šerifa!Nismo mi vanzemaljci da sve pobedujemo,i ovo se moralo desiti,jednostavno je to tako!Pogledajte današnje rezultate:Rendžers,Real,Juve,Barsa,jedan Bajern primio 5 golova danas!Mnogo toga nije štimalo jednostavno takav dan dođe…danas su Delije posle tekme očitale lekciju igračima,mislim da su shvatili ko su,šta su i da moraju da se zbiju i da krenu napred!Mi bolje nemamo a ovo što imamo to nam je,što nam je!Titula nije izgubljena to mora svako da zna a jedino monstrumi ljucki poput švapskih govana sa ovog portala pričaju da smo pukli i da nam nema spasa!A ko je taj što stalno kenja i ko njega sluša u životu!Taj švapski govnar da nešto vredi bi bio na šipci na Severu,u upravi Zvezdi,neki od trenera a govedo jedno zna samo da laje i da priča gluposti a takve ljude nit ko sluša nit ko shavaća ozbiljno!Svi smo svesni da nije ovo dobro a kukati sad nevredi!Delije braćo pravi Zvezdaši ajmo sad najveća Mobilizacija u Kragujevac pa onda da jebemo Mitiland i u četvrtak uveče ćemo drugačije pisati!Mobilizacija mora biti što veća da stanemo na put Fss,Sudijama pičkama grobarskim da uđemo u seriju pobeda a za titulu se netreba plašiti daleko je maj i tu su dva derbija gde se mi sve pitamo još.Zato nemojte kometarisati pojedine ljige,psihiće i ono švapsko govno šta pise i kako ceo život mrači i sve zna a u stvari je jedan običan debil koji se hrani i divi sam svojim komentarima…ko takve padavičare još i slusa pa takvi nemaju prava glasa ni u svojoj kući.Zato braćo Delije znate šta nam je činiti…zbij mo se i što žešće i jače da gazimo do krajnjih ciljeva a to su pobede i proleće u evropi a mi Delije ćemo voditi naše igrače do još jedne titule.

Reply
Delije Sever Ns окт 27, 2021 at 23:30

Nema posustajanja samo napred!Dugo je prvenstvo,dva derbija i eto nas opet u maju na prvom mestu.Ovaj krvavi je bas krvav sa komentarima njegovim!Nemoj da se nerviras čuka ćeti stati pa ko ce onda u tvoju gajbu beograd na vodi!Tebije bas dosadno u zivotu jebo te velja nevolja,marko mesar i svi ostali sa juga!Imas mozak pileci zato tako i lupetas a nisu mi ni ostali jasni koji te podrzavaju!Mnogo boli Omonija,Šerif,Surdulica prave zvezdase to boli ali se iz ove koze nemoze!Idemo u dalje pobede,u borbu protiv Fss,Sudija i svih ostalih kao i ovaj krvavi monstrum sto je i na kraju najbolji pobedi a zna se ko je najbolji…pa Zvezda!Daleko je ovo od dobrog ali idemo dalje ponavljam po 100put,nema predaje,a krivci ce se sami prepoznati i doce sve na videlo!Evropa nam je na dlanu da prezimimo i onda juris prvenstvo!Samo pravi Zvezdasi veruju u to a ludaci kao krvavi ce i dalje biti ludaci sa svojim komentarima ko njega jos ozbiljno shvata!Čuvaj čuku trebaćeti za tvoj stan u beogradu na vodi a dotle te mi i karamo pa ces jos vise lupati gluposti.

Reply
ivan niksic окт 27, 2021 at 23:06

Trener je stub tima, strateg, ucitelj, igraci su pioni, ucenici, vojnici, a strateg treba da zna i postavi strategiju i uigra tim, da predvodi tim, da nauci i postavi igru da uloge i da ekipa bude harmonicna i organizovana i gdje se zna ko sta i kako radi, ali svi zajdno, bez soliranja ili pretjeranog isticanja nekog pojedinca po prinvipu one-man-show, naravno ko zna zna, neko ce se uvijek istaci, ali najbolje je da ga cijela ekipa istakne…sve to treba da zna trener, ali avaj Stankovic nije trener, jer iz kopacki pravo na klupu Zvezde, prvi trenerski posao pa Zvezda, pa ne moze, nije prirodno , nije normalno, nije pametno. Dejan Stankovic fudbaler, kspa dolje, Dejan Stankovic trener, mrs bre napolje neznalice jedna, umisljeni treneru kome je Radnik iz Surdulice prevelik zalogaj, kome su amateri i amaterski trener pokazali koliko zna i gdje mu je mjesto a svaka skola se placa ali je ovog puta platila Zvezda i da ima imalo stida vec bi podnio ostavku i otisao da uci kako vec prilici od osnovne skole za trenera pa dokle stigne, a ne odmah u doktore i Mister, ,mnogo macku govedja glava’, bruko jedna. A za tobom da idu i terza madjija sa sve mitom bekrijom, samo da uzmete i one dugove Zvezdi i da platite sve one promasaje u vidu Laprevara, Sumaila, Falka, Dionia, Zardera … i ostalih amatera kojima ste zaduzili Zvezdu , sram vas bre bilo!!! PRIVATIZACIJA, SAD I ODMAH (inace Zvezda postaje novi OFK Beograd, kao sto Vodic onomad rece)!!! ,Idemo dalje’!

Reply
Горан__2469 окт 27, 2021 at 20:30

Неоспорно је да си био добар играч али за тренера свакако ниси, ти и твоје чудесне тактике…👎🏿👎🏿👎🏿

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 27, 2021 at 20:26

SVOJIM NEZNANJEM I GLUPOSTIMA KOŠTAO SI NAS 2 LIGE ŠAMPIONA TJ 40-50 MILIONA EURA.FORSIRAO SI NAJGORE IGRAČE KOJI SU IKADAIGRALI U ZVEZDI NIKOLIĆA,SAD SI NAS KOŠTAO TITULE JER USTAŠKA SEKTA KUPUJE IGRAČE PROTIVNIČKIH EKIPA ,NAJČEŠĆE GOLMANE,DOVELI SU LOPOVA MAŽIĆA DA KONTROLIŠE SUDIJE,SVI SU SE DIGLI DA NAS SRUŠE I JOŠ NAM PRIČAŠ PRIČE.POKUPI STVARI AKO IMAŠ GRAM OBRAZA I JOŠ NOĆAS IDI IZ ZVEZDE.TI NISI LEGENDA CRVENE ZVEZDE ZA KOJU SI IGRAO GODINU IPO NEGO INTERA I 5 PUTA SAM JA VEĆI ZVEZDAŠ KOJI SAM POTROŠIO 2-3 STANA PRATEĆI ZVEZDU I KRVAREĆI ZA NJU NEGO TI KOJI SI OD NJE ZARADIO 5-6 STANOVA A REZULTAT NIKAKAV.ODLAZI BRE SRAM TE BILO.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 27, 2021 at 20:21

LEGENDO MISTER PA TI SI SE KLEO U OVE TARABE I REKAO SI DA SU NAJBOLJI…KAKO SAD IZGUBISMO TITULU U STARTU..PA NISI TOLIKO GLUP DA NE VIDIS DA OD 32 IGRAČA IMAMO SAMO 5 KOJI NESTO VREDE I 27 IGRAČA KOJI OCIGLEDNO SU SLABIJI I OD SURDULICE..JEL TU NESTO SPORNO..PA NIJE..E SAD TI SI PREVARANT KAO I TERZA JEL STE DOVODILI KRŠ KOJI NIGDE NE BI IGRAO OSIM KOD VAS..MA NEĆU DALJE NEMAM ŽIVCE ZA VAS..MAMU VAM HEBEM PA NE ZAKOPČAVAMO SE MI NA LEDJA,NISMO BAS TOLIKE VEVERICE DA NE VIDIMO DA SE FORSIRALI DVE GODINE NIKOLIĆ I PETROVIC KOJI NISU NI ZA SURDULICU,DA JE DIONI ISPUVANO GAJDE,GAJIĆ,GOBELJIĆ,ERAKOVIĆ.KRSTIČIĆ.SRNIĆ,ITD IGRACI KOJI SU PRESMESNI I ZA DODNJI SREM..SVE SAM TO UPOZORAVAO I NA KRAJU UVEK BUDEM U PRAVU

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 27, 2021 at 21:32

I DA NAPOMENEM: GROBLJE USTAŠKO IMA SAMO EXTRA IGRAČA RIKARDA KOJI SAM DAO GOLOVA KAO NASE 32 TARABE ZAJEDNO I DA IMAJU NIKAD SLABIJI TIM ANIKAD BOLJU IGRU NISU IMALI..TESKA SRCA OVO KAZEM ALI JA SAM SAMO ISKREN I DIREKTAN

Reply
Bata окт 27, 2021 at 20:18

Stankovićeva moćna Zvezda na leto igra konferencijsku ligu ( treća liga ) , bože šta uradi čovek od Zvezde .

Reply
MILOS RANKOVIC окт 27, 2021 at 20:16

NEMOJ BRE DA POSUSTANES,VIDECES U CETVTAK KAKO CES BITI VREDJAN SA ZAPADA I STA MISLIMO O TEBI

Reply
VLADIMIR окт 27, 2021 at 20:15

prijatelju koliko sam te gotivio kao igraca,toliko si mi se zgadio kao trener,odavno je trebalo da odes iz Zvezde i ti i oni koji su te doveli…jer i ti i oni su odgovorni ljudi jel tako..

Reply

Leave a Comment