Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Микић: „Меч са Данцима је модел“

Капитен за пример – Никола Микић. Звездина „радилица“, скроман као и увек истиче да су он и његови саиграчи напорно радили на зимским припремама у Будви и Анталији, а да ће једино мерило урађеног бити већ у првом колу пролећног дела шампионата кад буду дочекали суботички Спартак.

До тада је остало да се заврши посао који је у Турској започет пре двадесетак дана.

Добро нам је дошао овај продужени боравак у Турској. Имамо најбоље услове за рад, а свакако да смо се боље спремили него да смо били завејани у београдском снегу„, започео је Никола Микић.

Микић зна шта су им приоритети током припрема, а од њих није одустао ни током овог разговора.

„Најважнији су нам физичка спрема и тактичко уигравање. На томе инсистирамо кроз тренинге, а пријатељске утакмице нам служе како бисмо проверили стање у којем се налазимо. Верујте ми, добро стојимо на терену, одиграли смо доста квалитетних мечева, а најбољи ћемо бити кад почне првенство.“

Одиграно је седам пријатељских мечева, а Никола зна на којем су пружили свој максимум.

„Утакмица против данског Хорсенса је задовољила све укусе стручног штаба. Играли смо најзрелије од почетка зимских припрема и нема сумње да нам је тај дуел модел који морамо да следимо у наставку. Деловали смо као екипа, одрадили све што је тренер од нас тражио и то спојили у једну целину. Могу вам рећи да су Просинечки и Радаковић били презадовољни“, уз осмех је прокоментарисао Микић.

Порука највернијим навијачима пред почетак пролећних изазова је јасна.

„Не желим да дајем било каква обећања осим да ћемо сви у тиму „изгинути“ за боје које носимо на дресу. Претходних сезона смо се залетали у изјавама али овог пута је другачије. Стрпите се, а ми ћемо вам све вратити на терену“, у оптимистичном тону је завршио Никола Микић.

Повезане вести

3 comments

milos 90 феб 21, 2012 at 18:40

s kim igramo i u koliko igramo? hvala 😀

Reply
Deks феб 21, 2012 at 18:00 Reply
Stralekid феб 21, 2012 at 17:37

/watch?v=_hjkO2L3Q2Y Jedino što bih poručio igračima pred svaki meč …

Reply

Leave a Comment