Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Драговић: „Звездаши дођите да изборимо европско пролеће“

Штопер Црвене звезде Александар Драговић није крио задовољство због сјајне подршке навијача нашег клуба на гостовању Радничком 1923 и истакао да не сумња да ће љубитељи црвено-беле боје бити уз тим и у наредним утакмицама.

После првенствене утакмице у којој смо се вратили на победнички колосек морам да истакнем велику подршку навијача, који су препознали тренутак, испунили нашу трибину у Крагујевцу и показали да је љубав према Црвеној звезди изнад свега. Управо та чињеница је нешто што овај клуб чини оним што јесте, а безброј пута сам рекао да сам због њих и обукао црвено-бели дрес. Пружили су нам ветар у леђа када је то било најпотребније, навијали током читавих деведесет минута, а ми смо им вратили победом, која је верујем само једна у низу оних које ћемо остварити у наредном периоду. Првенство је дуго, а ми ћемо учинити све да их обрадујемо и да на крају сезоне сви заједно славимо – истакао је Драговић.

Црвено-беле већ у четвртак од 21 час очекује меч 4. кола групне фазе Лиге Европе у којем ће одмерити снаге са данским Мидтјиландом на стадиону “Рајко Митић”.

Распоред је изузетно густ, за неколико дана нас очекује јако битна европска утакмица. Јасно је да ће подршка навијача и на том мечу бити од велике важности. Први смо у групи, имамо велике шансе да презимимо у Европи, то би могло да се реши већ на овом мечу и управо та чињеница је и више него довољна сваком правом звездашу да буде на трибинама у четвртак. Утакмица против Мидтјиланда може много тога да нам донесе и да нас доведе на корак од зацртаног циља који смо поставили на почетку сезоне, а то је европско пролеће. У Данској је било нерешено, имали смо и вођство и поред великих кадровских проблема, сада смо комплетнији и верујем да ћемо и овог пута испоштовати традицију, како би Маракана остала неосвојива тврђава. Играћемо за навијаче, оставити срце на терену, а верујем уз њихов хук са трибина и велику подршку стићи до још једне европске победе – закључио је Драговић.

The post Драговић: Звездаши дођите да изборимо европско пролеће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment