Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић: „Млађи смо, али то је мотив више“

Црвена звезда ће у среду од 16 часова и 30 минута дочекати екипу Емполија у оквиру другог кола Лиге шампиона за младе, а шеф стручног штаба наших бисера Марко Неђић не жели да одступи од нападачког фудбала и приступа на који су научени наши бисери, упркос томе што је преко пута екипа која је један од фаворита за освајање читавог такмичења.

Ми смо Звезда и идемо на победу против сваког противника, без обзира на то ко је ривал. Неће бити реалан однос снага, јер они имају тројицу фудбалера рођених 2002. године у стартној постави, а ми дечаке рођене 2005. године, велика је то разлика, три године… Пробаћемо да на мешавину индивидуалног квалитета и тимске игре и заједништва успемо да их надиграмо. Домаћини смо и то је веома важан фактор и велики мотив за децу да се покажу, као и та разлика у годинама. Надам се да ће бити још више људи на трибинама него против Сент Патрика, много је момцима значила подршка – почео је Неђић.

Са ривалом који је у сезони за нама у потпуности издоминирао у италијанској Примавери – Емполијем, Неђић и његов стручни штаб су веома добро упознати.

Примавера је по квалитету као Прва лига Србије, а они су је прошле године освојили и уз то имали играча који је проглашен за најбољег у првенству. Заиста је реч оо доброј екипи, гледали смо их и против Домжала, али шта да се ради, идемо храбро и не одступамо од наше игре. Наравно, видећемо колико ће нам они то дозволити, али сви имамо на уму то да морамо да покажемо праву Звезду у Европи. Тако да, нападачки ћемо изаћи у среду, можда мало на другачији начин, играћемо више директније. Верујем у моје играче, ово им је сјајна прилика да се докажу и покажу – закључио је Неђић.

Директан пренос утакмице бићете у прилици да гледате на Звезда ТВ-у.

The post Неђић: Млађи смо, али то је мотив више appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment