Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Десета узастопна победа кадета

Кадети Црвене звезде савладали су краљевачки Кикер са 2:0 на гостујућем терену у оквиру 12. кола шампионата. Изабраници Слађана Николића су одиграли веома добар меч по тешким условима за игру условљеним кишом, а питање победника решили у првом делу игре. Голове за наш тим постигли су Вељко Вукојевић и Матеја Бубањ. Овом победом наши бисери су забележили десети узастопни тријумф ове сезоне.

Кикер – Црвена звезда 0:2 (0:2)

Судија: Марко Ивковић.

Стрелци: Вукојевић у 21. и Бубањ у 40. минуту.

Жути картони: Танасијевић, Живковић, Куртановић, Филиповић, Клашња (Кикер), Радоњић (Црвена звезда).

Кикер: Дебељаковић, Марковић, Благојевић, Танасијевић, Драгићевић, Клашња, Букумира, Живковић (од 80. Бажалац), Филиповић, Бојовић (од 69. Маврак), Куратановић.

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Вукичевић, Ђокић, Стојсављевић (од 87. Ђурић), Цветковић, Шљивић, Радоњић (од 72. Каришик), С. Миладиновић (од 72. Мијатовић), Вукојевић (од 80. Димитријевић) , Бубањ (од 80 Шкобаљ).

Црвено-бели су кренули офанзивно од самог старта меча, а прву шансу наш тим имао је у 11. минуту утакмице. Шутирао је Бубањ са дистанце веома јако и прецизно, али је Дебељаковић био добро постављен и крајњим напорима је зауставио покушај нашег нападача. Играо се 19. минут када је Недељковић пробио по десној страни и „лукаво“ покушао да матира чувара мреже Кикера, али није било промене резултата. После само једног минута игре покушао је Цветковић ударцем са дистанце, али је Дебељаковић скренуо лопту у корнер. Управо након корнера који је извео Шљивић Црвена звезда је дошла у предност. Бубањ је био највиши у казненом простору, а након гужве у петерцу одлично се снашао Вељко Вукојевић коме није било тешко да из непосредне близине затресе мрежу ривала.

Наставили су изабраници Слађана Николића да нападају према голу ривала, а наредну шансу наш тим је имао преко Косте Недељковића. Центрирао је из слободног ударца Шљивић на другу стативу, а Недељковић је наишао из другог плана, међутим десни бек нашег тима није био прецизан. До другог поготка наш тим је дошао у 40. минуту, након сјајне акције коју је поготком крунисао Метаја Бубањ. Вукојевић је послао сјајан пас за Стојсављевића који је након ударца погодио стативу, а лопта се одбила до Бубња који је постигао погодак за 2:0 и уједино свој петнаести поготак ове сезоне.

На старту другог полувремена Звезда је наставила да напада у истом ритму. Играо се 50. минут када је центирао Вукојевић са левог бока, а Шљивић је сјајно скочио у казненом простору, међутим лопта је прошла тик поред леве стативе гола Дебељковића. Могли су црвено-бели да увећају предност након шута Стефана Миладиновића у 60. минуту, али је поново лопта прошла неколико центриметра поред гола чувара мреже Кикера. Центирао је Радоњић у 67. минуту из прекида, Бубањ је успео да прихвати лопту и шутира из окрета, али нажалост није успео да погоди оквир гола. До краја утакмице наш тим је чувао лопту и мирно привео меч крају. Овом победом фудбалери Слађана Николића су забележили десети узастопни тријумф ове сезоне, а наредном колу дочекаће Младост на свом терену.

The post Десета узастопна победа кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment