Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Драговић постигао најлепши гол у октобру

Фудбалери Црвене звезде приказали су велику ефикасност током октобра и постигли укупно 17 голова у свим такмичењима, а верни чланови су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Александар Драговић постигао против Колубаре у Лазаревцу у оквиру 13. кола Суперлиге Србије.

У октобру изабраници Дејана Станковића су одиграли шест мечева, од тога пет у националном шампионату, док су једном одмерили снаге у оквиру групне фазе Лиге Европе. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Александар Драговић на утакмици Колубара – Црвена звезда (7:1), Мирко Иванић на утакмици Колубара Црвена звезда (7:1), Мирко Иванић на утакмици Мидтјиланд – Црвена зведа (1:1), Милан Павков на утакмици Раднички 1923 – Црвена зведа (3:0), Александар Катаи на утакмици Раднички 1923 – Црвена звезда (3:0).

Са 478 гласова за најлепши погодак у октобру изабран је гол Александра Драговића који је искусни штопер постигао из сјајног волеј ударца на гостовању нашег тима у Лазеревцу против Колубара у домаћем шампионату. На другом месту са 430 гласова нашао се погодак Мирка Иванића који је креативни везни фудбалер постигао у Данској на сусрету нашег тима против Мидтјиланда у оквиру трећег кола групне фазе у другом по јачини такмичењу у Европи. Трећу позицију по избору навијача са 387 гласова заоузео је погодак Милана Павкова у победи нашег тима над Радничким из Крагујевца са 3:0, а Звездин центарфор је још једном доказао своју супериорну скок игру. Четврта позиција припала је Александру Катаију са 351 гласом за погодак против Радничког 1923 на „Чика Дачи“, док је пету позицију заузео гол Мирка Иванића у једној од најубедљивих победа нашег тима против Колубаре у домаћем шампинату (7:1).

И наредних месеци навијачи ће бити у прилици да бирају најлепши гол месеца путем Звездине апликације и на тај начин буду део црвено-беле породице.

The post Драговић постигао најлепши гол у октобру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment