Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Перовић: „Атмосфера на највишем нивоу“

Морал Звездине екипе у Анталији је и поред продуженог боравка на врхунском нивоу. Ведар дух не напушта наше првотимце, а тако је било и током рапорта који нам је дао Марко Перовић после преподневног тренинга на теренима хотелског комплекса „Калиста“.

Позитивна задиркивања и покоја провокација нису омеле Марка да приведе интервју крају. Још један доказ да је здрава атмосфера у тиму важан пут ка успеху.

– Атмосфера? Па, наравно да је на највишем нивоу. Управо је то онај састојак који је недостајао Звездином рецепту претходних сезона. Са оваквим саиграчима све пада много лакше – уз осмех је започео Перке.

Војничким речником, играчи броје ситно на припремама у Анталији.

– Професионалци смо, навикли смо на жесток темпо рада и честе изостанке од куће. Остало нам је да одиграмо још један контролни меч, па да се сви здрави вратимо у Србију. За мене су ово нове припреме. Задовољан сам – наравно. Почевши од Будве па сад до Турске све иде баш како треба. Послужило нас је време, терени су били сјајни, баш као и сви остали услови и то је оно најважније за екипу. Генерално сам задовољан.

Последњи пријатељски меч представљаће и генералну пробу за 3. март и наставак Суперлигашких окршаја…Победа се не доводи у питање!

– Ма, императив у Звезди је увек. Мора да се побеђује стално! Најбитније је да не буде повређених играча, да се добије тај меч. Морамо одиграти на задовољавајућем нивоу који наш шеф од нас увек захтева. Тај меч ће нам бити путоказ за наставак шампионата. У првом колу нам долазе дужници са почетка шампионата – Спартак. Победа је императив, а уколико савладамо Суботичане лакше ће нам пасти предстојећи дуели у првенству и купу.

Марко нестрпљиво чека да види свог наследника.

– Породице су нам најважније. Нестрпљиво чекамо повратак у Београд јер знам да ћемо уз њих напунити батерије за све обавезе које нас очекују од марта – закључио је Перовић.

Повезане вести

3 comments

zvezdan феб 22, 2012 at 20:50

Pred pocetak svakog prvenstva zadnje cetri godine slusamo sve jedno te isto, te ovo te ono.A grobari nas deru ma to me najvise boli da se razumemo ja sam ZVEZDINA STARA GARDA IZ VREMENA SLAVNIH zato nista od tih vasi bombasticnih izjava me ne zanimaju dok ne pocnete da derete , a ne da nam priredujete nevidene blamaze. Ja nisam naviko da gledam moju ZVEZDU da se muci protiv timova koji su bili zonasi kada smo mi bili EVROPSKA ELITA.Toliko POZDRAV SVOJ BRACI IZ LAZAREVOG GRADA….

Reply
STARA GARDA феб 23, 2012 at 10:35

Navikao si kao što smo svi mi navikli da nas deru (ONI).
Ne moramo biti baš nova garda da bi skontali da nas DERU.
Nema to nikakve veze. Ti da si iz stare garde (kao što sam ja) ti bi sada podržao ove momke i poželio im sreću a ne ih ubijao u pojam sa ovim lošim i hejterskim kometarima. Meni je jako žao što nas uopšte ima takvih, koji samo čekaju kikseve NAŠE Zvezde. Moramo da shvatimo da mi više nismo kao nekada ali da želimo i da vjerovatno imamo snage da budemo opet ono što smo bili nekada. Pa najbolje bi bilo da nam pred početak prvenstva kažu da ćemo na kraju prvenstva biti 4. i da je to uspijeh. PUSTITE TO
Nama i našim mladim igračima treba podrška kao nikada prije do sada. Hajdemo svi koliko i kako možemo da podrživo ovaj mladi tim i mladu upravu. Nije lijepo mrziti ni protivnika pogotovo ono NAŠE.
KADA TEŠKO JE, KAD JE LOŠE I KADA TI NE IDE …

Reply
cage феб 22, 2012 at 17:16

naš najbolji igrač!

Reply

Leave a Comment