Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Кировском прети пауза због хематома

Александар Кировски
Александар Кировски
Александар Кировски

Млади голман Црвене звезде Александар Кировски ће можда морати да буде подвргнут хируршкој интервенцији како би му се уклонио оток са леве бутине.

„Мени се појавио хематом на левом куку на почетку припрема у Будви. По повратку у Београд, а пре доласка у Анталију, одрадио сам прегледе и ултразвук, после чега сам на своју одговорност наставио да тренирам са причом да ћу одмах по повратку из Турске морати то да регулишем, али с обзиром на то да се оток у међувремену проширио, да немам чак ни ‘пун’ покрет ноге, последњих дан и по, односно три тренинга, нисам одрадио пуним интензитетом. Већ сам заказао ултра звук у петак, у 17 часова. Слећемо око 15, тако да право одлазим код лекара и тада ћу знати шта је неопходно да урадим да се што пре залечи повреда. Субјективно, код неких сличних повреда које сам имао, требало је три, четири дана да се то смири, али ако ме буду отварали, не знам колико ће ту бити копчи, јер се оток проширује преко читавог квадрицепса… И ако се то догоди, моћи ћу одређене ствари да радим упоредо са опоравком“, рекао је Кировски за „Мондо“ и нагласио да ће се без обзира на повреду јавити на прозивку младе репрезентације.

„Моја је обавеза да се јавим у понедељак. Да ли ћу доћи са повредом која није залечена, видећемо, али у сваком случају ћу се јавити, па ћу у договору са селектором направити план и програм по којем ћу радити.“

Повезане вести

8 comments

milos 90 феб 24, 2012 at 13:00

mnogo mi ga je zao bolji od vesica 10000 puta
bajko ce izgleda braniti citavu polusezonu
A Dmitrovic je nedje na pozajmici ja mislim al nzm

Reply
bata феб 24, 2012 at 12:18

Bravo za tebe! Tako se ceni dres Srbije.

Reply
Igor феб 24, 2012 at 11:50

Steta, ostacemo samo na 1 golmanu….

Reply
Mimi феб 24, 2012 at 12:07

ne ostajemo sa 1 tu je i mladi Vesic koji je dobar i talentovan golman..

Reply
милпар феб 24, 2012 at 12:46

К’о ја за бејзбол…
Срећом имамо Дмитровића.

Reply
petar феб 24, 2012 at 13:00

Aha, sarkazam, razumem…

Reply
Vlada Tosic феб 24, 2012 at 13:31

Gorane Vesicu ti li si ? ili je Adza ? 😀

Reply

Leave a Comment