Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Преко ТикТока до бесплатних карата за Чукарички

Фудбалски клуб Црвена звезда увек брине о својим најмлађим навијачима који су увек били велики ветар у леђа првотимцима нашег клуба. Овога пута наш клуб је одлучио да настави са праксом из првог дела сезоне и омогући свим звездашима који имају мање од 15 година да уколико запрате Звездин званични ТикТок налог добију две бесплатне улазнице за источну трибину за меч против Чукаричког у домаћем шампионату који се игра на стадиону “Рајко Митић”.

Звездин званични Инстаграм профил је достигао невероватну цифру од 500.000 пратиоца и тиме оборио све рекорде. Такође и све остале платформе нашег клуба подржане су на сјајан начин од стране верних заљубљеника у црвено-беле боје. ТикТок налогу нашег клуба недостаје веома мало да достигне цифру од 200.000 пратиоца. На овој друштвеној мрежи која је достигла невероватну популарност у претходних неколико месеци свакодневно се могу видети многи занимљиви садржаји и иновативне идеје.

Наш клуб је још током првог дела сезоне покренуо акцију у оквиру које сви дечаци и девојчице старости до 15 година који запрате наш ТикТок профил добијају две бесплатне улазнице за сваку наредну утакмицу у Суперлиги Србије коју ће моћи да подигну у термину радног времена благајне. Сјајна акција ће бити настављена и у пролећном делу сезоне, а прва прилика да најмлађи заљубљеници у црвено-беле боје искористе ову погодност јесте пролећна премијера Суперлиге Србије, која је заказана за суботу 12. фебруар од 17х.

Такође, још једна одлична акција нашег клуба која је намењена заљубљеницима у црвено-беле боје јесте да сви навијачи који купе улазницу за меч против Чукаричког, добијају бесплатну карту за вечити дерби који је заказан за 27. фебруар на стадиону “Рајко Митић”.

Очекује се огромна подршка целокупне звездашке јавности, а наравно и велика подршка најмлађих навијача. Сви знамо да је дечија љубав најискренија зато дођите да бодрите изабранике Дејана Станковића и испратите нове успехе нашег тима, као што сте то радили против Каирата и Лудогореца, али и током бројних утакмица домаћег шампионата.

Уколико још увек нисте запратили профил нашег клуба на ТикТок-у позивамо вас да то учините и тако будете у току са најновијим објавама и актуелностима.

The post Преко ТикТока до бесплатних карата за Чукарички appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment