Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Бисери бруше форме у Охриду

Омладинци и кадети Црвене звезде налазе се на седмодневним припремама у Охриду, а атмосфера и рад после неколико дана наговештава оно што се и очекује – титуле у мају.

Прва провера омладинаца после тренинга базираних на активацији и постепеном увођењу у напорнији рад, прошла је и више него добро. Са два гола је Данило Теодоровић најавио да ће представљати капитално појачање у тиму Милана Стегњајића, а Борис Матић и Марко Јанковић погоцима да је екипа на правом путу. Саиграчи су тиме улепшали Стефану Пиргићу рођендан, а „маказице“ Уроша Бранковића који је био незаустављив за дефанзивце Победе, „зауставила“ је заставица која сигнализира офсајд.

На прави начин смо започели припреме – јаки тренинзи и победе. Тежак је ритам, напорно се ради, али навикли смо да побеђујемо у Црвеној звезди и да се то подразумева. „Маказице“ су биле прелепе, нажалост је судија сигнализирао офсајд, нисам сигуран да је био, мислим да је погрешио…Нема везе, пробаћу на такмичарској утакмици то да поновим. У слободно време ког за сада немамо много, гледам серије и одмарам са цимерима – каже Бранковић.

Кадете Црвене звезде, с друге стране, први изазов очекује данас од 14 часова када ће одмерити снаге са Академијом Пандев. Вредни су били у среду, рад у теретани и два тренинга, мноштво лепих потеза Бубња, Миладиновића и екипе. Ипак оно на шта је посебна пажња била усмерена од стране свих је на Шљивића, талентованог Крушевљанина, који је тренирао са стране и чији се повратак на терен чека. На другом страну терена, „бомбе“ капитена Лазара Ђурића мамиле су осмехе тренеру Слађану Николићу.

Очекујем да победом почнемо припемни период, тачније да наставимо серију тријумфа коју смо започели у Београду. Тешке су нам ноге мало, али знамо шта се очекује од нас. Занимљиво нам је, у теретани посебно када је реч о музици. С једне стране смо Стојсављевић, Бубањ и ја, а с друге – остатак свлачионице, али све је ствар договора. У слободно време – одмарамо, спавамо, али и играмо друштвене игре. Генерално је сјајна атмосфера и мене као капитена то изузетно радује – закључио је Ђурић.

The post Иза југа Маракане – Бисери бруше форме у Охриду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Milansteva феб 12, 2022 at 01:41

Ja mislim da se kaže bruse

Reply

Leave a Comment