Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Наше бисере који своје фудбалско знање стичу у Омладинској школи Црвене звезде, предстојећег викенда очекују три такмичарске утакмице у оквиру њихових првенства. Меч нашег развојног тима Графичара можете гледати уживо на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу, док дуеле наше омладинске и кадетске селекције можете испратити у одложеном термину.

Јуниори Црвене звезде сутра од 13 часова гостују екипи Земуна на теренима ФСБ-а на Ади Циганлији у оквиру 18. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Милана Стегњајића су раније започели пролећни део шампионата одигравши две заостале утакмице из јесењег дела првенства. Поражени су од Војводине у Новом Саду са 4:0, а потом су убедљиво савладали Вождовац иза југа Маракане са 6:2. Редом за наш тим су погађали Данило Теодоровић, Александар Кахвић, Александар Ђермановић, Стефан Пиргић, Мирко Николашевић и Лука Бошковић. Са овом победом црвено-бели омладинци су избили на прво место на табели и имају два бода више од вечитог ривала, а на крилима претходне утакмице у позитивном расположењу дочекују наредни меч. Дуел између Земуна и Црвене звезде можете испратити на Звезда ТВ и Звезда ТВ Јутјуб каналу у одложеном термину.

Кадетска селекција нашег тима, коју са клупе предводи искусни стручњак Слађан Николић, започиње пролећни део првенства у понедељак од 15 часова и 30 минута када ће гостовати екипи Земуна на Ади Циганлији, тачније на теренима Фудбалског савеза Београда, у оквиру 18. кола националног шампионата. Брусили су наши кадети форму на припремама у Охриду где су одмерили снаге са најбољим македонским тимовима и однели победе. Тренутно се црвено-бели налазе на првој позицији на табели са 46 бодова, четири више од другопласиране екипе. Наши кадети крећу ка шампионској титули, а први меч нашег тима у наставку сезоне можете испратити на Звезда ТВ-у и истоименом Јутјуб каналу у накнадном термину.

Графичар сутра од 14 часова дочекује Мачву на теренима наше Омладинске школе у оквиру 25. кола Прве лиге Србије. Фудбалери Марка Неђића су од старта пролећног дела шампионата одиграли три утакмице где су забележили два ремија и једну победу. Прво су одиграли без голова у Ивањици против Јавора, а затим су ремизирали са лидером табеле екипом Инђије на свом терену (1:1), где је једини гол за наш тим постигао Илија Бабић. На последњем сусрету Графоси су убедљиво савладали Жарково са 3:0, а поготке за наш тим дали су Никола Кнежевић и Алексеј Голијанин, уз аутогол. Дуел нашег развојног тима можете испратити уживо на Звезда ТВ и нашем Јутјуб каналу сутра од 14 часова.

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment