Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Васиљевић закључао мрежу

У викенду за нама петорица фудбалера Црвене звезде који се налазе на позајмицама су наступали за своје тимове у оквиру различитих шампионата, а сјајним одбранама и интервенцијама истакао се двадесетпетогодишњи чувар мреже Никола Васиљевић.

Да је Звезда увек имала одличне голмане доказује из утакмице у утакмицу Никола Васиљевић који тренутно брани боје Напретка. Високи голман је био један од главних актера утакмице 27. кола Суперлиге Србије између тима из Крушевца и вечитог ривала. У самој завршници меча одбранио је зицер центарфору противничке екипе и тиме је у великој мери допринео да његов тим освоји важан бод у борби за пласман у плеј-оф. Ибрахим Мустафа је одиграо цео меч против Младости из Лучана, али његов тим није успео да освоји сва три бода.

У Првој лиги Србије наступе су забележили Владимир Лучић и Лука Марковић. Лучић је водио ИМТ до нове првенствене победе, а фудбалер који је провео припреме са првим тимом Звезде у Анталији је одиграо одличну партију. Лука Марковић је одиграо последњих пола сата на дуелу између ОФК Бачке и Жаркова, али нажалост његов тим није остварио позитиван резултат.

Срђан Бабић је одиграо 90 минута за Алмерију у ремију против Депортиво Луга (3:3) у популарној Сегунди. Иако је његов тим водио чак три пута током утакмице, на крају нису успели да освоје сва три бода.

БИЛАНС ИГРАЧА НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић (Напредак) – 90 минута, реми против Партизана (0:0)
Владимир Лучић (ИМТ) – 85 минута, победа над Радом (2:0)
Ибрахим Мустафа (Нови Пазар) – 90 минута, реми против Младости из Лучана (0:0)
Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута, реми против Депортиво Луга (3:3)
Лука Марковић (ОФК Бачка) – 27 минута, реми против Жаркова (1:1)

The post Звездаши на каљењу – Васиљевић закључао мрежу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment