Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ераковић: Нека нас срећа погледа до краја сезоне

Црвена звезда је савладала Ренџерс у реванш мечу осмине финала Лиге Европе на препуној Маракани резултатом 2:1, а утиске након још једне европске победе, изнео је млади дефанзивац нашег тима Страхиња Ераковић, који је истакао да наш тим није имао среће у овом двомечу.

Надам се да ћемо, ако будемо играли као вечерас, у првенству победити све утакмице до краја. Пошто нас вечерас и у Глазгову срећа није погледала, надам се да ће нас погледати до краја сезоне, па да остваримо циљ који смо зацртали још у јулу– почео је Ераковић.

Талентовани дефанзивац је пружио још једну добру партију у низу, и истакао да би био презадовољан када би достигао каријеру свог старијег саиграча.

-Не знам која ми је најбоља утакмица, али сигурно да бих био и више него задовољан када бих достигао каријеру Драговића.

Дотакао се Ераковић и игре „један на један“, која је често виђена на мечевима нашег клуба.

Мистер од нас у Европи на свакој утакмици тражи да играмо један на један. То је за нас одбрамбене играче боље, јер када знаш да имаш једног играча и да си ти одговоран за њега, мораш бити више концентрисан. Показало се до сада на јаким утакмицама да нам то не представља проблем – закључио је Ераковић.

The post Ераковић: Нека нас срећа погледа до краја сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

ĐOLE BARI 91 мар 18, 2022 at 15:37

SREĆA BI NAS POGLEDALA DA TI NISI IGRAO PROTIV RENŽERSA,OD 4 NJIHOVA GOLA DIREKTNI SI KRIAC ZA 3.JA NE ZNAM KAKO TOGA KOJI TE DRŽI U ZVEZDI NIJE SRAMOTA.

Reply
Veteran Sever мар 18, 2022 at 23:31

Ti nemas pojma! Za koga ti uopste navijaš???

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 19, 2022 at 13:23

ŠTA TI NIJE JASNO ? OVO JE UBEDLJIVO NAJGORI IGRAČ CRVENE ZVEZDE,SPOR,MLITAV,RAHITIČAN,SVAKI GOL PREKO NJEGA PRIMAMO,BRUKA JE I SRAMOTA DA ON IGRA U ZVEZDI.

Reply

Leave a Comment