Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда играла за незбринуте животиње

На теренима иза југа Маракане одиграна је хуманитарна утакмица за помоћ незбринутим животињама, а снаге су одмерили кадетска селекција Црвене звезде, као и наш Женски фудбалски клуб. Резултат је био у другом плану, сав прикупљен новац од продаје улазница усмерен је ка водећој и волонтерској организацији за добробит животиња у Србији – БЕТА, а Црвена звезда је још једном показала друштвену-одговорност.

Актери меча су на терен изашли у друштву паса – Мелоди, Бане, Боги, Лина, Хејли, Ру и Мини. Програм је са разгласа водио глумац и водитељ Милан Калинић, а љубитељи Звезде и животиња су сваки добар потез на терену испраћали аплаузом. Утакмица се играла два пута по 15 минута и завршена је резултатом 1:1. За наше кадете погодио је Лазар Ђурић у првом делу игре, а резултат је за даме поравнала Мина Стојановић. Утакмица је обиловала фер-плеј потезима, а на обе стране могло је да се види мноштво лепих акција.
Кадети су наступили у саставу: Ј. Миладиновић, Ђокић, Димитријевић, Николић, Каришик, Л. Ђурић, Вукојевић, Цветковић, С. Миладиновић, Петровић, Д. Ђурић, док су шансу с клупе добили: Беговић, Рацић, Џејсон, Суботић, Лазић и Стојсављевић. Што се ЖФК-а тиче, њихов састав је изгледао овако: Милисављевић, Поповић, Миловић, Жарковић, Ђорђевић, Малијар, Стојановић, Аранђеловић, Тенков, Сремчевић, Крстић, док су у другом полувремену на терену биле још: Стаменић, М. Чавић, Н. Чавић, Милосављевић, Кучинар и Воркапић.
Црвена звезда је овом акцијом показала жељу да пружи финансијску помоћ волонтерској организацији – БЕТА, која се стара о животињама које немају дом, а успут се залаже и за одговорније понашање према истима. Продаја улазница је још у току и трајаће до четвртка у 12 часова, а карту можете да купите на линку: https://crvenazvezda.iticket.rs/, и тако још једном докажете хуманост на делу! С обзиром на то да је продаја улазница још у току, клуб ће накнадно објавити коначан број продатих карата, али већ сада смо на завидном броју и у могућности да помогнемо незбринутим животињама.
Звездаши, хвала вам што сте по ко зна који пут показали хуманост на делу!

The post Звезда играла за незбринуте животиње appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment