Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тема дана | Звезда и Моцарт поклонили дресове ФК Батовац

У новој епизоди емисије „Тема дана“ имаћете прилику да видите како је изгледала посета наше Црвене звезде Батовцу из Пожаревца у којем је још једном успешно спроведена акција „Нови дресови за нове шампионе“.

Црвена звезда наставља да поред бележења сјајних резултата на терену показује и да води рачуна и о развоју српског фудбала. Овога пута је делегација нашег клуба у сарадњи са компанијом „Моцарт“ посетила Пожаревац и дресове поделила Фудбалском клубу Батовац који се такмичи у Међуопштинској лиги “Дунав”. Представнике Црвене звезде је дочекао велики број звездаша који су се веома обрадовали посети нашег клуба, а нарочито новој црвено-белој гарнитури дресова који ће бити велики мотив играчима овог тима у будућим изазовима. Дружење је протекло у феноменалној атмосфери, симболи нашег клуба су били истакнути свуда, а сви присутни су могли да уживају уз добро познате Звездине песме. Како је изгледала додела дресова, колику је радост изазвала посета вољеног клуба, али и бројне друге занимљиве детаље можете погледати у новом издању емисије „Тема дана“.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити са акцијом доделе најновије спортске опреме клубовима који се такмиче у нижим ранговима, а оно што је потребно јесте да тимови учлане минимум двадесет чланова у наш клуб. Зато вас позивамо да се учланите и будете део велике звездашке породице.

The post Тема дана | Звезда и Моцарт поклонили дресове ФК Батовац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment