Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз омладинаца

Омладинска селекција Црвене звезде поражена је на гостовању од екипе Бродарца резултатом 3:1. Изабраници Милана Стегњајића су показали велику борбеност и жељу, али и упркос томе нису успели да изборе позитиван резултат. Једини погодак у редовима црвено-белих постигао је Мирко Николашевић у 39. минуту меча и то када је на сјајан начин лобовао чувара мреже домаћих.

Бродарац – Црвена звезда 3:1 (1:1)

Стадион: „ФК Бродарац“.

Судија: Ђорђе Максимовић.

Жути картони: Врујић (Бродарац), Стојановић (Црвена звезда).

Стрелци: Табаковић у 20. и 55. и Врањеш у 60. минуту за Бродарац, а Николашевић у 39. минуту за Црвену звезду.

Бродарац: Марић, Милошевић, Митровић, Вујетић (од 80. Мулић), Лекић, Табаковић (од 89. Јованчић), Зечевић, Цакић (од 83. Петровић), Миладиновић (од 86. Баришић), Врањеш (од 70. Стајковић), Паић.

Црвена звезда: Б. Маринковић, Мимовић, Мелентијевић, Ђермановић, Радојевић, Лечић (од 77. Бошковић), Стојановић, Милосавић (од 64. Бранковић), Николашевић (од 55. Пиргић), Теодоровић, Кахвић.

Изабраници Милана Стегњајића су од старта кренули да нападају и притискају дефанзивну линију противника. Прво веће узбуђење виђено је у 15. минуту. Радојевић је добио лопту на левом боку, ушао у средину и са ивице казненог простора шутирао по земљи, али је лопта завршила поред леве стативе. Ипак, три минута касније, домаћи су након контра напада стигли до предности преко Табаковића. Покушавали су организованим нападима фудбалери нашег тима да дођу до поравнања резултата, па је тако Теодоровић у 33. минуту запретио уласком са левог бока и снажним ударцем, међутим, био је Марић на месту. Труд наше екипе исплатио се у 39. минуту. Ђермановић је послао сјајну лопту у казнени простор, Кахвић је одлично скочио и главом спустио до Николашевића, који је фантастично лобовао голмана и донео изједначење.

Домаћи су до нове предности стигли у 55. минуту, када је поново Табаковић био прецизан. Пет минута касније, погодио је и Врањеш, па су домаћи имали два гола предности. Ређале су се прилике за наше омладинце који су жарко желели да донесу бодове са Старог сајмишта. Теодоровић је имао две сјајне прилике, а упечатљивија је била она из 71. минута у којој искоса са леве стране шутирао и погодио спољни део мреже. У 82. минуту је и Стојановић запретио из слободног ударца, али је сигуран био Марић. У финишу меча, покушавали су и Кахвић и Бранковић, али се резултат није мењао.

The post Пораз омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment