Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Станковић: Све је лакше уз наше навијаче

Савладали су фудбалери Црвене звезде екипу ТСЦ-а резултатом 4:0 на гостујућем терену у оквиру другог кола плеј-офа Суперлиге, а поносан на своје изабранике после још једне победе био је Дејан Станковић.

Били смо конкретни и директни, а ово су утакмице где нема поправног. Од почетка смо играли како смо се договорили и не бих ја ту мешао дерби, јер знамо шта је наш циљ. Ово је утакмица мање и корак ближе циљу, а момци су били фантастични – скидам им капу и честитам од срца. Захваљујем се и црвено-белој породици која је била многобројна на трибинама стадиона у Бачкој Тополи. Ово јесте тешко гостовање, али када имаш оволико публике поред себе, онда се осећаш као да је то домаћи терен. Сада идемо да прославимо Васкрс са нашим породицама – почео је Станковић.

О томе колико је Иванић незамењив у тиму Мистера, говори чињеница да је једини фудбалер који је одиграо сваку утакмицу ове сезоне – 48.

Драго ми је због Иванића и хет-трика, јер је он неко ко никад не одустаје. Имао је моменат исцрпљености, јер је одиграо много утакмица ове сезоне, али кад треба и кад је моменат – Иванић је прави. Честитам му, као и свима – закључио је Станковић.

The post Станковић: Све је лакше уз наше навијаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment