Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Данас одлука лекара о Касалици

Филип Касалица
Филип Касалица
Филип Касалица

Како смо раније писали, Филип Касалица због повреде тренутно не тренира са екипом, већ само трчи кругове. Међутим, млади нападач је синоћ урадио снимак задње ложе, а данашњи резултати ће помоћи лекарима да донесу одлуку да ли ће Филип моћи да се укључи у нормалан режим тренинга.

Према информацијама које је добио „Журнал“, стручни штаб верује да ће Касалицу имати на располагању најкасније за три недеље, односно до дуела са Партизаном у полуфиналу Купа Србије, који је заказан за 21. март.

Повезане вести

13 comments

dr мар 1, 2012 at 18:15

Nece Kasalica igrati jos dugo,dugo,dugo… I kad zaleci tu povredu ne moze onda da utrci u startnu postavu kad je cele pripreme propustio.

Reply
MILAN KG мар 1, 2012 at 17:20

tacno je da je kasalica dosao sa nezalecenom povredom iz slobode tako je to kod nas nizak nivo profesionalizma od igraca pa do uprave prakticno smo doveli pvredjenog igraca sta je tu je imamo ozegovica,asamou,kasalicu… borha mora da igra u startnoj postavi ne znam cime je to zasluzio ali ok trener odlucuje ko ce da igra i odgovara za rezultate.sto se tice barkosa ne treba kukati za njim on kod nas nije nista pokazao svaka cast sada se probudio igra u brazilu nek mu je sa srecom realno brazilska liga je smesta u odnosu na evropske lige tamo igraci igraju i u 40 godina najvise me nervira sto naduvaju cifre oko svojih igraca na primer nejmar prepotentni klinac umislio da je pele i kazu on vredi 50 miliona!!!!!!!! sta je on postigao pada vredi toliko onda nas lazovoc vredi bar 15miliona kuda ide fudbal bacaju milione na neke tipove da bog sacuva.

Reply
veliki pravi Zvezdas мар 1, 2012 at 16:37

Gledam nesto jedan video sto je jedan Cvija postavio kakva je velika greska sto nije vracen u Crvenu Zvezdu ovaj Ernan Barkos ne mogu da vjerujem kako nije doveden Barkos ponovo u Crvenu Zvezdu a sigurno je bolji od Borhe jedno dva puta to je sigurno to je nevjerovatno mogli su da naprave razmjenu da vrate Borhu u Brazil a da dovedu Barkosa jer takav igrac je potreban Crvenoj Zvezdi kao Barkos

Reply
Dejan Smederevo мар 1, 2012 at 16:11

Prava istina je da je Kasalica bio povredjen i vukao tu povredu pre nego sto je dosao u Zvezdu i svi su to znali sem onih koji su ucestvovali u njegovom dovodjenju u nas klub.Valjda igrac prvo ide na detaljan lekarski pregled pa tek onda potpisuje ugovor. Na zalost u Zvezdi je to obrnuto.Da nije zalosno bilo bi smesno.

Reply
Brate maler мар 1, 2012 at 15:24

Evo doveden u epitatu spica koji ce resavati dosta utakmica , sad ne igra ,najkasnije partizana , pa zar nisu predvidjali jos na pripremama da ce biti ok za start sezone , ae sad i da propusti utakmicu , i sledecu al do partizana ako ne bude spreman bice veliko SRA*E … Kao i uvek u derbijima nikad ne igramo sa najjacom postavom vec uvek nesto kombinujemo ,AE BOZE POGLEDAJ I NAS JEDNOM DA ZAIGRAMO U PUNOM SASTAVU !!!

Reply
delija мар 1, 2012 at 15:17

nije vezano za ovu temu,ali svi pogledajte proslavu 5 godina postojanja Delija Čačak,DČCZ!!! vrhunski!!! http://www.youtube.com/watch?v=iiM07ENAftU

Reply
Darko мар 1, 2012 at 20:06

Covece, ovo kod mene u komsiluku…al’ dzaba kad sam u Novom Sadu… POZZZ ZA SVE CACANE, a pogotovo DELIJE 🙂

Reply
delija мар 1, 2012 at 20:58

hvala brate!

Reply
Cvija мар 1, 2012 at 14:34

Pogledajte prelepu akciju i pogodak Ernana Barkosa. Čoveče, zašto nismo bili malo strpljiviji?

http://www.mozzartsport.com/vesti/13154/zvezdi-nije-valjao–a-u-brazilu-trpa-k%60o-lud-%28video%29/

Reply
Secam se pobeda мар 1, 2012 at 16:37

Zato sto u zadnje vreme mi to jednostavno nismo. Borha ce pokazati koliko vecina gresi. Nece Borha nikada biti rodjeni golgeter kao sto je bio Pancev(bar tako mislim), ali ce sigurnom pokazati da ekipa moze da ima velike koristi od njega.

Reply
Aca_Delija мар 1, 2012 at 14:03

aaajdeee secerkoo oporavi se za subotu 😉 🙂 😀 😛

Reply
Dusan81 мар 1, 2012 at 12:50

Neka mu skinu zadnju lozu i stave drugu , ne vredi popravljati ovu staru 😀 malo se salim , nadam se brzom oporavku

Reply

Leave a Comment