Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Теслић приредио незабораван дочек Звездином каравану

Након посете Бања Луци, велики Звездин летњи караван који спроводимо у сарадњи са нашим бетинг партнером компанијом „Моцарт“ наставио је своју руту и стигао у Теслић.

На ндва километра од града, Звездин аутобус сачекао је велики број навијача из Теслића и околине, који су приредили сјајан дефиле. Поворка препуна застава које су се вијориле из аутомобила, допратила је нашу делегацију до места где је било предвиђено да поставимо фан зону. Стационирали смо се у великом Градском парку који је цео био обојен у црвено-беле боје, где су били постављени пехари са банерима, а ту нас је сачекао велики број навијача обучених у Звездина обележја који су били нестрпљиви, јер је Звезда у Теслићу.

Организатори су се озвучењем побринули да се песме чују надалеко и да одзвањају улицама Теслића, а ни овога пута ред за чланство није био ништа мањи него у претходним градовима. Велики број навијача носио је мајицу са натписом: „Република Српска навија за Црвену звезду“, чиме је послата сјајна порука и чиме је још једном потврђено оно у шта можемо да се уверимо из дана у дан.

Наш караван већ сутра наставља свој пут, а следећа дестинација је Шипово.

The post Теслић приредио незабораван дочек Звездином каравану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment