Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Интересовање огромно – обнови сезонску и гледај гостовање Макабију из променоара на западу

Црвена звезда увек мисли на оне најверније, а након што смо организовали сјајно дружење за утакмицу са Пјуником, време је да то поновимо и зато у среду од 21 час заједно гледамо меч са Макабијем у променоару на западној трибини. Још увек има места за најверније, а све што треба да урадите је да до уторка у 23 часа обновите сезонску улазницу и уколико се нађете у првих 100 који су то учинили, добићете две карте за променоар.

Стога, пожурите и уз пар кликова, стигните до ваше сезонске улазнице и незаборавног дружења: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html.

За меч са Пјуником смо наградили првих 75 сезонаца, а за Макаби ћемо наредних 200 који ће имати прилику да у среду од 21 час у променоару на западној трибини гледају утакмицу у Хаифи. Ипак, то није све, јер награђујемо и првих 100 који до уторка у 23 часа обнове сезонску улазницу, а места још увек има, иако је интересовање огромно, јер су утисци са претходног дружења одржаног у „Клубу шампиона“ били феноменални. Права звездашка атмосфера, уз све услове комфора и огромна радост захвајуљујући проласку даље, међутим, сада је време за нови корак. Утакмица против Макабија је једна од најважнијих које ћемо одиграти ове сезоне, и због тога је подршка сваког звездаша преко потребна. Са сезонском улазницом, имаћете прилику да из променоара гледате меч у Хаифи, а потом и да на трибинама Маракане будете у реваншу.

С тога, обновите сезонску улазницу и видимо се у променоару на западној трибини, а потом и на Маракани у реваншу.

The post Интересовање огромно – обнови сезонску и гледај гостовање Макабију из променоара на западу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment