Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Продато 35 хиљада карата за Макаби, север и југ у белом, исток и запад у црвеном

Утакмица између Црвене звезде и Макабија која се игра у уторак од 21 час изазива огромно интересовање код навијача, а продато је преко 35 хиљада карата, те позивамо све звездаше да већ данас обезбеде своју улазницу, јер је процена да ће цео стадион бити распродат у року од два дана.

Управо због тога, купите вашу карту што пре, како бисте могли да уживате у црвено-белом спектаклу. Улазнице можете купити на благајнама данас од 10 до 19 часова, док ће благајне сутра радити од 11 до 16 часова.

Цене су следеће:

Запад – 2400 динара

Исток – 2000 динара

Север/Југ – 1000 динара

Сезонске улазнице важе за ову утакмицу. Напомињемо да је продаја карата страним држављанима, као и покушај уласка на меч са неовлашћено купљеном улазницом строго забрањено.

Оно што је посебно важно за ову утакмицу и за све оне са улазницама је да се спрема велика црвено-бела кореографија. Они који имају карту за север и југ треба на меч да дођу у белим, а они са улазницом за исток или запад у црвеним мајицама, како би још једном направили атмосферу о којој ће се дуго причати.

The post Продато 35 хиљада карата за Макаби, север и југ у белом, исток и запад у црвеном appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment