Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пултови са мајицама и фан зона спремљени за меч са Макабијем

Фудбалери Црвене звезде ће у уторак, 23. августа, од 21 час на стадиону „Рајко Митић“ дочекати Макаби из Хаифе у оквиру реванш меча плеј-офа за Лигу шампиона, а тим поводом, армију црвено-белих навијача очекују бројне занимљивости пре утакмице.

Ред Стар шоп ће имати своје пултове испред сектора за чланство на западној трибини, као и испред источне трибине нашег стадиона. Будући да су навијачи за овај меч спремили кореографију у оквиру које ће север и југ бити бели, а исток и запад црвени, сви они који не буду имали мајице, моћи ће на овим пултовима да их обезбеде у одговарајућим бојама за своју трибину. Поред тога, на пултовима Ред стар шопа ће бити и других ствари које ће моћи да се купе.

Испред источне трибине Маракане, наћи ће се и велика фан зона, у којој ће пре свега наши најмлађи фанови бити у прилици да се забаве и уживају. Сјајно дружење употпуниће и ди-џеј, уз незаобилазне игрице у којима ће публика моћи да учествује и да се забави. Такође, поред пулта Ред Стар шопа који ће се наћи у склопу фан зоне, биће постављен и пункт за чланство, где ће сви они навијачи који то већ нису урадили, моћи да се обавежу на љубав црвено-белима у виду активне чланске карте. Поред тога, у оквиру фан зоне наћи ће се и део са храном, која ће се служити први пут и разликоваће се од оне која се налази на стадиону.

Звездаши, видимо се на Маракани.

The post Пултови са мајицама и фан зона спремљени за меч са Макабијем appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment