Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лука Митровић о почетку припрема Црвене звезде

Кошаркаши Црвена звезде почели су у петак и званично припреме за нову такмичарску сезону.

Први тренер Влада Јовановић са стручним штабом окупио је све играче на које црвено-бели рачунају у наредној сезони, осим тројице играча који тренутно имају обавезе са националним тимом Србије (Недовић, Добић и Петрушев), док Ерон Вајт уз одобрење клуба стиже касније због породичних обавеза.

На првој прозивци нашли су се сви играчи, а међу добро познатим лицима је и Лука Митровић.

И поред чињенице да није најстарији, један је од свакако најискуснијих у тиму Црвене звезда са којом пролази седме припреме од како је још далеке 2012.године по први пут постао црвено бели.

Лука се вратио у Црвену звезду прошлог лета и одиграо одличну сезону коју су клуб и он лично крунисали триплом круном.

У интервју након првог дана од окупљања у хали Александар Николић, Лука Митровић говори о новом тиму, новом тренеру, старим обавезама и свему што једноставно мора да се прође током припрема како би тим дочекао спреман нову сезону: “Први тренинг, нека нова лица и нека нова енергија која долази са њима. Упознајемо се још увек, и надам се да ћемо ту енергију усмерити на прави начин, и на рад. Припреме су нешто краће него претходних година, нема пуно времена за губљене и сваки тренинг треба искористити на прави начин…” рекао је између осталог Лука Митровић.

Комплетан видео можете погледати испод текста.

Подсетимо, црвено-бели ће припремни део обавити у хали “Александар Николић” где имају све неопходне услове за несметан и квалитетан рад, а прву утакмицу затвоеног типа одиграће против Динамика 06.09.

Црвено-бели ће наредних дана два пута дневно тренирати у хали „Александар Николић“ а клуб ће преко својих званичних платформи редовно и детаљно извештавати јавност о припремама нашег сениорског тима.

The post Лука Митровић о почетку припрема Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment