Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Млађе селекције Црвене звезде одрадиле одличне припреме у Кладову

Црвена звезда је прошле сезоне остварила изврсне резултате у обе селекције, мушкој и женској. Али, нису желели у клубу из Љутице Богдана да запоставе ни млађе категорије, које ће ове сезоне имати високе амбиције, уз наравно жељу да произведу што више играча који би ускоро могли да заиграју у првом тиму.

Управо због тога управа Црвене звезде омогућила је млађим селекцијама сјајне услове за припреме за почетак нове сезоне. По први пут млађе селекције црвено-белих и школе одбојке одрадиле су седмодневне припреме, и то у две смене у Кладову.

Услови за рад су били добри, а ми смо се потрудили да их максимално искористимо. Акценат је био на припреми екипе пред коначну фазу уигравања за почетак такмичења. Прошле године смо озбиљно подигли лествицу што се тиче пласмана свих наших млађих селекција, жеља нам је да се на томе не зауставимо, већ да циљеви ове сезоне буду још већи – казао је Жељко Јездимировић, који је потом наставио:

Хотел “Ђердап” нам је био сјајан домаћин, а велику захвалност дугујемо и истоименом одбојкашком клубу, са којим смо остварили заиста добру сарадњу. Време нас је послужило и нисмо имали никаквих проблема у одвијању тренажног процеса и коришћењу слободног времена. Хвала нашим љубазним домаћинима на свему, надамо се поновној сарадњи у наредном периоду. Сада ћемо се за почетак сезоне припремати у Београду.

Поред свакодневних тренинга нису запостављене ни остале активности, од великог значаја за овај узраст. Момци и девојке из црвено-беле одбојкашке породице користили су сваки слободни тренутак да буду поред Дунава, а у посебном сећању остало им је узводно крстарење, било је то прелепо искуство за Звездине малишане.

The post Млађе селекције Црвене звезде одрадиле одличне припреме у Кладову appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment